Özdilek

Siyaset

Gülbey, Türkiye’de kaçak ermeni istemiyoruz

ASİMDER Başkanı Göksel Gülbey, Türkiye’de kaçak ermeni istemiyoruz

11 Şubat 2019 Saat: 10:08
Gülbey, Türkiye’de kaçak ermeni istemiyoruz
Gülbey, Türkiye’de kaçak ermeni istemiyoruz

Göksel Gülbey, Türkiye’de kaçak ermeni istemiyoruz

Haber detayı

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, Türkiye’ye turist olarak gelen daha sonra vizeleri biten ama Ermenistan’a geri dönmeyen 100 bin kaçak Ermenistan vatandaşının sınır dışı edilmesini istedi.

 

Türkiye’de yaşayan 100 bin kaçak Ermenistan vatandaşlarının Türkiye karşıtı ne kadar eylem ve protesto varsa desteklediklerini belirten ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, “Ermenistan’dan ülkemize gelen ve bir türlü gitmek bilmeyen Ermenistan vatandaşı 100 bin Ermeni’yi ülkemizde istemiyoruz. Ermenistan’a yeşil pasaportlu Türk vatandaşlarını ajan diyerek sınır kapısından almayan ve Türkiye’nin Doğu Anadolu ile Güneydoğu bölgesine sözde Batı Ermenistan diyerek adlandıran Ermenistan’ın Türkiye karşıtı politikalarını destekleyen bu kaçak Ermeniler derhal Türkiye’yi terk etmelidirler. Ermeni lobisinin güçlü olduğu iki ülkeden biri olan Fransa’nın 24 Nisan gününü sözde Ermeni soykırımı olarak anma günü ilan etmesini teklif eden ve lobi oluşturan zihniyete hizmet eden bu kaçak Ermeniler tespit edilip sınır dışı edilmelidir. Siyonist emperyalistler ve yandaşlarının hep gündeme taşıdığı Suriyeli göçmenler kadar neden bu kaçak Ermenileri gündeme getirmiyorlar. Türkiye’de yapılan gezi parkı gösterilerinde en ön saflarda bulunan ve sosyal medyada videolar paylaşan bu kaçak Ermeniler diğer terör örgütlerinin eylemlerinde yer aldıkları duyumlar almaktayız” dedi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve son zaman’da Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin tepki gösterdiği ve yaptıkları kaçak Ermenilerin sınır dışı açıklamalarını ASİMDER Genel merkezi olarak desteklediklerini söyleyen Gülbey, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın geçmiş yıllarda dile getirdiği kaçak Ermenilerin artık sınır dışı edilmesi gerektiğini bizlerde destekliyoruz. ASİMDER olarak kanunların uygulanmasını ve göz yumulmasını istiyoruz. Bu kaçak Ermeni vatandaşların yaşadığı ve çalıştığı yerler beli olmasına rağmen ne bekleniyor. Türkiye ekonomisine zarar veren ve işsizlik oranına etki eden bu kaçak Ermenistan vatandaşlarının derhal sınır dışı edilmesini istiyoruz. Aksi taktirde sınır dışı edilmeleri için Türkiye genelinde imza kampanyası başlatacağız” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat