Özdilek

Kültür/Sanat

Gülay Yedekci Hanım Evi Grubu O Çağrıya Kulak Verdi

"Dumlupınar Ağlıyor"

10 Şubat 2018 Saat: 12:02
Gülay Yedekci Hanım Evi Grubu O Çağrıya Kulak Verdi
Gülay Yedekci Hanım Evi Grubu O Çağrıya Kulak Verdi

Usta Gazeteci Uğur Dündar’ın 10 Ocak 2018 tarihli köşe yazısında yer alan, Dumlupınar ile ilgili tarihi çağrısı üzerine Gülay Yedekci Hanım Evi Grubu önderliğinde harekete geçildi. Uluslararası Germiyan Kültür Sanat Edebiyat ve Bilim Derneği ile Uluslararası Ekolojik Kadın Köyü Derneği'nin de katkılarıyla "DUMLUPINAR Ağlıyor" konulu etkinlik ve resim sergisi düzenleniyor.

 

10-13 Şubat tarihlerinde düzenlenecek olan "DUMLUPINAR Ağlıyor" etkinliğine değişik gruplardan 100 sanatçı destek veriyor. 70 ressamın eserleri karma resim sergisinde sergilenecek ve sergiden elde edilecek gelir Dumlupınar etkinliklerinde kullanılmak üzere bağışlanacak.

 

 

CHP İstanbul Milletvekili Yrd. Doç. Dr. Gülay YEDEKCİ, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada" Başkomutanlık Meydan Muharebemizin sonucunda büyük bir zafer kazandığımız Dumlupınar, vatanımızı vatan yapan şehitlerimizin kanlarıyla sulanmıştır. Bu kutsal toprakların unutturulmasına asla izin vermeyeceğiz. 12 Şubat Pazar günü, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhunu hissederek, Gülay Yedekci Hanım Evi Grubu ile birlikte Dumlupınar Şehitliği’mizde olacağız. "DUMLUPINAR Ağlıyor" tüm halkımızı bu sessiz çığlığa kulak vermeye davet ediyorum" dedi.

 

 

Etiketler: Gülay Yedekci,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat