Özdilek

Güncel

Gönüllerince eğlendiler

İzmit’in cıvıl cıvıl çocukları 23 Nisan’ı doyasıya kutladı

24 Nisan 2021 Saat: 17:49
Gönüllerince eğlendiler
Gönüllerince eğlendiler

Gönüllerince eğlendiler

İzmit’in cıvıl cıvıl çocukları 23 Nisan’ı doyasıya kutladı

İlçenin dört bir yanında pandemi koşullarına rağmen milli bayram ruhunu ve coşkusunu yaşatmak isteyen İzmit Belediyesinin onlarca çalışanıyla birlikte oluşturduğu bayram sinerjisi 7’den 70’e herkesten alkış aldı. İzmit Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programlarıyla ilçenin dört bir yanına bayram coşkusunu taşıdı. Türk Bayrakları, Atatürk fotoğrafları ve balonlarla süslenen belediye hizmet araçları, animatörler ve belediye bando ekibi eşliğinde marşlar, bayram ve çocuk şarkıları çalarak İzmit’in dört bir yanında dolaştı.

HER YERE GİDİLDİ

Merkez Bankası önünde toplanarak otogara kadar konvoy yapan onlarca belediye hizmet aracı ve vosvoslar otogara kadar halkın bayramını hep birlikte coşkuyla kutladı. Gittikleri sokağa neşe götüren ekipler ardından 10 ayrı gruba ayrıldı. Konvoy kentin dört bir yanına, en ücra köyünden en kalabalık caddesine kadar her yere giderek vatandaşın bayramını tebrik etti.

HALK MUTLU OLDU

Vatandaşlar, pandemi yüzünden 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasına ve sekteye uğrayan sosyal hayata inat milli bayram coşkusunu evlere taşıyan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibini alkışlarla uğurladı. Sokağa çıkma yasağını delmeyen vatandaşlar camlardan, balkonlardan ve kapı önünden selamladı, müziklere eşlik etti, gönüllerince oynadı.

PANDEMİYE İNAT

Bütün gün mahalle mahalle 23 Nisan TIR’ı ile gezerek halkla birlikte bayramı yaşayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Plaj Yolu’nda vatandaşlara ve çocuklara seslendi.  Hürriyet, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nız kutlu olsun. Nice, nice bayramlara. Milli bayramlarımızı pandemiye rağmen inatla kutlamaya devam edeceğiz.

“İSTİYORSAK YAPARIZ”

Her şeyin bir çaresi mümkün. Demokraside çareler tükenmez. Biz milli bayramlarımızı kutlamak istiyorsak, bunu pandemi koşullarını gözeterek de yapabiliriz. Çocuklarımız bunu hak ediyor. Atatürk 23 Nisan’ı çocuklara bayram olarak ilan ederek dünya üzerinde ilk ve tek oldu. Çocuklar bu bayramın kıymetini bilin olur mu? Bu bayram sizin bayramınız. Geleceğimizin bayramı ve hep birlikte hem bayramımıza, hem de Ata’mıza sahip çıkalım” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat