Özdilek

Siyaset

Gölköy Derneğinden Selman Yıldırım’a Plaket

Yıldırım’ı bugün ziyaret eden Ordu Gölköy Düz Yaylalılar derneği başkanı Yüksel Gökbudak, yönetim kurulu üyeleri Aydın Akgül, ve Yücel Gökbudak ile birlikte Selman Yıldırım’ı ziyaret ederek kendisine hazırladıkları plaketi t

7 Nisan 2018 Saat: 23:33
Gölköy Derneğinden Selman Yıldırım’a Plaket
Gölköy Derneğinden Selman Yıldırım’a Plaket

CHP önceki dönem İzmit ilçe başkanı Selman Yıldırım Kocaeli Büyükşehir belediyesi meclis üyesi Ercan Umutlu, Alikahya Atatürk mahalle muhtarı Özgür Sarıca, Alikahya eski merkez mahallesi eski muhtarı Enver Gökbudak ve mahalle sakinlerinden Çetin Sarıca ile birlikte önceki aylarda , Ordu / Gölköy’e bağlı Düzyayla, Karahasan, ve Aydoğan mahallelerini ziyaret ederek İzmit’in Alikahya mahallesinde yoğun bir nüfusu temsil eden Gölköy halkına hoş bir sürpriz yapmıştı.  O günden sonra Gölköy halkı ise o günden sonra,  Selman Yıldırım’ı sahiplenmişti. 

Bu nezaket anlayışına karşın ise Selman Yıldırım’ı bugün ziyaret eden Ordu Gölköy Düz Yaylalılar derneği başkanı Yüksel Gökbudak, yönetim kurulu üyeleri Aydın Akgül, ve Yücel Gökbudak ile birlikte Selman Yıldırım’ı ziyaret ederek kendisine hazırladıkları plaketi takdim ettiler.

“Dernekler Kültürlerimizi Yaşatmak için mücadele ederler”

Yıldırım ”Kültür, bir toplumu bir arada tutan değerlerdir. Gelenek ve görenek, örf ve adet, dini inanç olarak zaman içinde nesilden nesle aktarılarak devam eder. Kültür, zenginleşir, farklılaşır, değişir fakat önemli olan özünde aynı kalmasıdır. Dini inançlar, gelenek ve görenekler, örf ve adetler özgürlük zemininde, hoşgörü ve saygı özelinde bir arada kültür kaynaşması içindedir. Derneklere yaklaşımım bu şekildedir. Derneklerimiz örf ve adetlerini gelenek ve göreneklerini yaşatmak için mücadele ederler. Her zaman elimden ne geliyorsa yapmaya hazır olduğunu ifade ederek bu nazik davranışlarından dolayı ise Gölköy Düz Yaylalılar derneği başkanı Yüksel Gökbudak ve yönetimine bu nazik davranışlarından ötürü teşekkür etti”.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat