Özdilek

Aşayiş

Gölcük'te iş yerinde silahlı yaralama

Gölcük'te iş yerinde silahlı yaralamada 2 si ağır 7 kişi yaralandı

11 Şubat 2018 Saat: 17:56
Gölcükteki iş yerinde silahlı yaralama
Gölcük'te iş yerinde silahlı yaralama

Gölcük İlçesi Amiral Sağlam Caddesi 36. Sokak üzerinde saat 16.30 sularında meydana gelen olayda,  parke işleri yapan bir iş yerinde iki ayrı gurup arasında alacak verecek meselesi nedeniyle sözlü tartışma çıktı. Şahıslar arasında sözlü başlayan tartışma bir anda kavgaya dönüştü Kavga sırasında her iki gurupta silahlarını çekip peşpeşe ateşlemeye başladı.  Yaklaşık 3 dakika devam eden silahlı çatışma esnasında çevrede bulunan vatandaşlar sağa sola kaçıştı.  Olayları gören vatandaşların haber vermesi ile olay yerine kısa sürede çok sayıda polie ve 112 sağlık ekibi sevk edildi.İş yerinde başlayan daha sonra sokağa taşan kavga ve sonrasındaki silahlı çatışma olayında sağlık ekipleri yaralanan iş yeri sahibi Özkan Ece ile Murat Gökmen, Seyhan Aras, Muhammet Kuş ve İrfan Ayazoğlu'nu ilk müdahalede bulunduktan sonra ambulanslarla Gölcük ve İzmit’te ki hastanelere kaldırdı.Öte yandan olay yerinden kaçan ve olayda yaralanan 1 kişi polise teslim oldu.  Yaralanan diğer şahıs ise Özel bir hastanede tedavi görmek için gittiğinde yakalandı. Şahısların isimlerinin Cabir Aksoy ve Erhan Aras olduğu öğrenildi.

 Olay yeri çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.  Olay yeri inceleme ekipleri bölgede çalışmada bulundu. Olay yeri ve çevresinde 30’un üzerinde boş kovan elegeçirildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, hastaneye kaldırılan Murat Gökmen ve Serhan Aras’ın durumlarının apır olduğu öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat