Özdilek

Spor

Gölcükspor’u Sedat kurtardı: 1-2

Spor Toto 3. Lig 2. Grubun 8. Hafta maçında İstanbul deplasmanında karşılaştığı Erokspor'u, Onur Özcan ve Sedat Cengiz'in golleriyle 2-1 yenen Gölcükspor, evine altın değerinde bir 3 puanla döndü.

16 Ekim 2017 Saat: 15:58
Gölcükspor’u Sedat kurtardı: 1-2
Gölcükspor’u Sedat kurtardı: 1-2

Bu galibiyet ile 11 puana ulaşan ve 9'uncu sıraya yükseldi. Gölcükspor, ligdeki 9'uncu maçını 21 Ekim

Cumartesi günü ligin en uzak deplasmanı olan Van'da, Van Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak

Gölcükspor mutlak kazanmak parolasıyla çıktığı Erokspor maçının ilk yarısını, Onur Özcan'ın attığı golle 1-0 önde tamamladı. İstanbul Esenler Stadı'nda Hibrit Zemin üzerinde oynanan maçı Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin, ile yöneticilerden Hasan Şahin ve Murat Ağacan ile birlikte çok sayıda eski yönetici ile Gölcüksporlu esnaf ve işadamları takip ederek, kırmızı-siyahlılara destek verdiler.

 

Onur galibiyeti getirdi

Maça kontrollü başlayan Gölcükspor, ilk 15-20 dakikalık bölümde, rakibinin ataklarına gol izni vermezken, yakaladığı kontra ataklarla gol aradı. Nitekim bu arayış 35. Dakikasında semeresini verdi. Bu dakikada sağ taraftan Sedat'ın kullandığı serbest atışa çok iyi yükselen, defansın Kulesi Onur Özcan, kafasını çalıştırarak güzel bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve ilk yarının skorunu tayin etti. Maçın 2. Yarısına aynı disiplin ve istekle başlayan Kırmızı-Siyahlılar, 1-0 yenik olan evsahibi Erokspor'un ataklarını uzaklaştırmada zaman zaman zorlansa da, gol izni vermedi.

 

Sedat takımını kurtardı

Maçın 81.Dakikasında gelişen Erokspor atağında, uzaktan çekilen şutta topu iyi bloke edemeyen Kaleci İlyas, topun rakibe gitmesine neden oldu. Oyuna sonradan giren Ertuğrul, kaleci İlyas'tan seken toplu ağlara gönderdi durum 1-1 oldu. Ancak, bu golden sonra pes etmeyen Gölcükspor, galibiyet golü arayışlarını sürdürdü. 88. Dakikada kazanılan frikikte topun başına geçen kaptan Sedat attığı golle gemisini kurtardı ve skor 2-1 Gölcükspor lehine oldu. Bu dakikadan sonra başka gol olmadı ve Gölcükspor, altın değerinde bir 3 puanla İstanbul'dan evine döndü.

 

EROKSPOR: 1

 GÖLCÜKSPOR: 2

STAT: Esenler Stadı

HAKEMLER: Özgür Güneş **, Hüseyin Can **, Muhammet Oğuzhan Öztaş **

EROKSPOR: Behram Zülaloğlu **, Muharrem Öner **, Gökalp Seçal **, Serkan Gürses **, Safa Çağlar **, Adem

Aydın **, Mert Somay **, Talha Dinçer ** (Dk. 57 Ertuğruk Köktürk *), Uğur Işıkal * (Dk. 75 Recep Akkemik *),

Tolga Tekin **, Alper Karaman * (Dk. 46 Barış Ataş *).

GÖLCÜKSPOR: İlyas Türengül ****, Emre Oral ****, Devrim Aksongur ****, Onur Özcan ****, Selim Dedekoç **** (Dk. 82 Yolcu Mansız *), Yunus Özdemir ****, Sedat Cengiz ****, Cenk Cengiz **** (Dk. 79 Cihan İlkme **), Ömer

Faruk Boz ****, Furkan Öztürk ****, Berke Bıyık ****.

GOLLER: Onur Özcan (Dk. 35), Ertuğrul Köktürk (Dk. 81), Sedat Cengiz (Dk. 88)

SARI KARTLAR: Alper Karaman (Dk. 10), Emre Oral (Dk. 12), Onur Özcan (Dk. 70), Cihan İlkme (Dk. 82),

Devrim Aksongur (Dk. 89)

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat