Özdilek

Spor

Gölcükspor son dakikada 1-0

TFF 3.Lig 3.grupta mücadele veren temsilcimiz Gölcükspor, konuk ettiği Çorum Belediyespor’u 90-4’de kazandığı penaltıyı gole çeviren Rıdvan ile temsilcimiz maçı 1-0 kazandı

23 Eylül 2018 Saat: 11:23
Gölcükspor son dakikada 1-0
Gölcükspor son dakikada 1-0

Lig’de bir türlü galibyet yüzü görmeyen temsilcimiz Gölcükspor, dördüncü hafta karşılaşmasında İhsaniye Stadında grubun zorlu rakibi Çorum Belediyespor’u konuk etti. Kırmızı Siyahlı temsilcimiz rakibi karşısında maçı İlyas Türengül, Kadir Gezer, Ali Mert Işık, Emre Alan, Furkan Özyapı, İbrahim Demirer, Uğur Erk, Rıdvan Aykan, Ali Göçmen, Onur Özcan ve Ömer Faruk Canbirdi onbiriyle mücadele verdi. Karşılaşmaya konuk ekip Çorum Belediye başladı. Maçın ilk dakikalarında Gölcükspor, rakibinin baskısına maruz kalsa da sonrada toparlandı.

 

 

Maçın 28’nci dakikasında Orta sahada ortalanan ortaya rakip ceza sahası içinde iyi yükselen Onur kafa vuruşunda top kalecide kaldı. 30’ncü dakikada temsilcimiz Uğur ile atak geliştirdi. Topu Ömere verdi Ömer’in ceza sahası içindeki topu kaybetmesiyle rakip defans oyuncuları topu uzaklaştırdı. 32’nci dakikada Kadir’in sağdan rakip ceza sahası içine ortasında topla buluşan Uğur’un şutunda top üst direğin üstünden auta gitti. İki takım arasında oynanan karşılaşmada istekli bir mücadele olmadı. Karşılaşmanın ilk yarısı vasat bir mücadele ile 0-0 bitti.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısına daha istekli bir mücadele ile başlayan Gölcükspor, Maçın 56’ncı dakikasında sağ kanattan bindirme yapan Kadir’in kaleye parale ortasında topla buluşan Emre ve Ali topa dokunamadı. Top auta gitti. Maçın 60’ncı dakikasında kornerden gelen topta Ali yüzde yüz net gol pozisyonunda topa iyi bir vuruş yapamadı. Top sol çizgiden auta çıktı. Maçın sonlarına doğru iki takımda yine vasat bir mücadele verdi. Maçın 84’ncü dakikasında Kornerden gelen topa iyi bir kafa vuruşu yapamayan İbrahim topu auta attı. Maçın 90-4’de kazanılan penaltıyı Rıdvan’ın penaltı golüyle Gölcükspor maçı 1-0 kazandı.

 

Etiketler: Gölcükspor,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat