Özdilek

Spor

Gölcükspor, Kırıkhan’a hazırlanıyor

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor, sezonun en uzun ve en zor deplasmanlarından birisini, 15 Nisan Pazar günü, sınırın sıfır noktasında bulunan Hatay’da Kırıkhanspor ile yapacak.

11 Nisan 2018 Saat: 13:47
Gölcükspor, Kırıkhan’a hazırlanıyor
Gölcükspor, Kırıkhan’a hazırlanıyor

Kırmızı-Siyahlılar bu maçın hazırlıklarına dün yaptığı tek çalışma ile start aldı

 Gölcükspor açısından prestijden öte bir anlam ifade etmeyen mücadele, ev sahibi Kırıkhanspor için azda olsa kümde kalma umudu taşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde Karadeniz temsilcisi 1461 Trabzon’u 3-1 yenerek 5 maç aradan sonra 3 puanla tanışarak, moral bulan Gölcükspor, hafta sonu Hatay’da karşılaşacağı Kırıkhanspor maçının hazırlıklarına dün yaptığı tek çalışma ile başladı. TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor, sezonun en uzun ve en zor deplasmanlarından birisini, 15 Nisan Pazar günü, sınırın sıfır noktasında bulunan Hatay’da Kırıkhanspor ile yapacak.

 Prestji maçlarına çıkacak

Sezonun son haftalarına girilirken play-off umutlarını yitiren Gölcükspor açısından pazar günü oynanacak olan Kırıkhan mücadelesi prestijden öte bir anlam ifade etmezken, ev sahibi Kırıkhanspor için azda olsa kümde kalma umudu taşıyor. Çünkü Kırıkhanspor 27 puanla 16. sırada yer alırken, üzerinde bulunan Ergene Velimeşespor ile arasında 6 puanlık bir fark bulunuyor. Kırıkhanspor kazanırsa, umutlarını son 3 maça taşıyacak. Gölcükspor Teknik Direktörü Kayhan Çubuklu, ligde kalan 4 maçı kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Etiketler: Gölcükspor,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat