Özdilek

Siyaset

Gölcük’ün Sevilen Doktoru Saadet’ten Aday Adayı

Gölcük’ün tanınan diş hekimi, Dr. İbrahim Akgündüz Saadet Partisinden milletvekili aday adayı.

3 Mayıs 2018 Saat: 07:24
Gölcük’ün Sevilen Doktoru Saadet’ten Aday Adayı
Gölcük’ün Sevilen Doktoru Saadet’ten Aday Adayı

24 Haziran seçimleri yaklaşırken milletvekili aday adaylığı başvurusu yapmak isteyenler siyasi partilere akın ediyor. Özellikle Saadet Partisine gelen isimler dikkatleri üzerinde topluyor. İş adamlarından, akademisyenlere kadar birçok kişinin rağbet ettiği Saadet Partisine; bugün de Gölcüklülerin yakından tanıdığı, Turkuaz Dişevi Polikliniği ortaklarından Dr. İbrahim Akgündüz gelerek milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Başvuru sonrası açıklamalarda bulunan Akgündüz: “ Millet ne zaman sıkıntıya düşmüşse imdadına Milli Görüş yetişmiştir. Milletimiz yine büyük bir sıkıntı içerisindedir. Allah’ın izniyle Milli Görüş yine imdada yetişecektir.” dedi.

İbrahim Akgündüz kimdir?

1977 yılında Uşak’ta doğdu. Aslen Konyalıdır. İlkokulu Uşak’ta, ortaokul ve liseyi Konya’da tamamladı. Liseyi derece ile bitirdikten sonra, Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesine kaydoldu. Burayı da derece ile bitiren Akgündüz, Asteğmen olarak geldiği Gölcük’te iş hayatına atıldı. 2002 – 2010 yılları arasında Gölcük Aile Tıp Merkezi sorumlu diş hekimliği; 2010-2015 yılları arasında da serbest muayene işletmeciliği yaptı. 2015 yılında Turkuaz Dişevi Polikliniğinin ortağı oldu. Halen burada diş hekimi olarak görev yapmakta olan Akgündüz, genç yaşlardan itibaren Milli Gençlik Vakfında bulunmuştur. Milli Gençlik Vakfında Ortaöğretim Başkanlığı ile Fakülte Başkanlığı yapmıştır.

Refah, Fazilet ve Saadet Partilerinde Konya -Ilgın Gençlik Kolları Başkanlığı, Saadet Partisi’nde Kocaeli Belediye Meclis Üyeliği; Gölcük İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2015 genel seçimlerinde Saadet Partisi Kocaeli milletvekili adayı oldu.  Halen Saadet Partisi Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesidir. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat