Özdilek

GÖLCÜKSPOR

Gölcük’te yüzler gülmüyor

3. Lig 3. Grup’ta playu-off mücadelesi veren Gölcükspor Denizli Büyükşehir mağlubiyetiyle bu yolda büyük yara aldı moraller bozuldu.

14 Nisan 2014 Saat: 20:07
Gölcük’te yüzler gülmüyor
Gölcük’te yüzler gülmüyor

Tuzlaspor’un Y. Diyarbakır’a yenilmesiyle oluşan büyük bir avantajı tepen Gölcükspor, ligin bitimine 3 hafta kala Kocaelispor, B.Vanspor ve Keçiörenspor ile karşılaşacak

 

49 DAKİKA 10 KİŞİ MÜCADELE ETTİ

Denizli Büyükşehir Belediyespor yenilgisiyle play-off yolunda büyük darbe alan Gölcükspor, hafta sonu oynayacağı Kocaelispor hazırlıklarına bugün başlıyor. Denizlispor karşısında Özgür’ün 41. Dakikada kırmızı kart görmesi nedeniyle 49 dakika 10 kişi mücadele etmek zorunda kalan Gölcükspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor yenilgisiyle play-off şansını yok denecek kadar azalttı.

PLAY-OFF ŞANSI ÇOK AZALDI

Denizlispor maçında puan alamamalarının çok kötü olduğunu belirten teknik direktör Ali Beykoz, herşeye rağmen son dakikaya kadar mücadele etmeye devam edeceklerini belirtti. Kalan 3 maçta 9 puan almaya çalışacaklarını belirten Beykoz ”Denizli karşısında iyi mücadele etmedik ve kaybettik. Bu yenilgi ile play-off şansımız azaldı ama biz son ana kadar bu mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

GÖLCÜKSPOR’UN KALAN MAÇLARI

Kocaelispor (İ)

Belediye Van (D)

Keçiörengücü (İ)

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat