Özdilek

Spor

Gölcük’te çoşkulu turnuva

Masa Tenisi Cumhuriyet Kupası oldukça heyecanlı ve çoşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

12 Kasım 2019 Saat: 12:55
Gölcük’te çoşkulu turnuva
Gölcük’te çoşkulu turnuva

Gölcük’te  çoşkulu turnuva

Masa Tenisi Cumhuriyet Kupası  oldukça heyecanlı ve çoşkulu  bir şekilde gerçekleştirildi.

109 SPORCU KATILDI

17 Ağustos Kapalı Spor Salonu’nda yapılan turnuvaya    sporcular her yaştan 109 sporcu katıldı. Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan, Gölcük Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu, Güzergah İzcilik Kulübü Başkanı Metin Doruklu, Gölcük Belediyesi Spor Birimi Sorumlusu Murat Aydoğdu ile birlikte çok sayıda seyirci de turnuvayı takip etti.

KUPALAR VERİLDİ

Minikler, Yıldızlar ve Büyükler kategorilerinde yapılan karşılaşmalar büyük çekişmeye ve heyecana sahne oldu. Oldukça beğenilen  turnuvada  Miniklerde; Ahmet Emir Çelik 1.’lik kupasını kazanırken,Yıldız Erkeklerde ise turnuvaya  Gölcük Fen Lisesi’nde katılan Kaan Mumcu, rakiplerinin tamamını mağlup ederek 1’inci oldu.  Mumcu, turnuvadaki  performansı ile büyük alkış aldı.  Büyükler arasındaki karşılaşmalarda ise Arif Ercenik tüm rakiplerini yenerek kendi gurubunun kazananı oldu. Turnuva sonunda kazananlar kupalarını Gölcük  Kaymakamı,  Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı  ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü  tarafından   madalya ve  ödülleri  verildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat