Özdilek

Spor

Gölcük sanayi sitesi işyerleri satışı 24 Ağustos’ta yapılıyor

Gölcük Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü sanayi sitesi alanında yapılmakta olan dükkanlar 24 Ağustos Perşembe günü ihale ile satılıyor.

12 Ağustos 2017 Saat: 21:59
Gölcük sanayi sitesi işyerleri satış 24 Ağustos’ta yapılıyor
Gölcük sanayi sitesi işyerleri satışı 24 Ağustos’ta yapılıyor

Gölcük Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü sanayi sitesi kentsel dönüşümünde Hisareyn rezerv alanında yapılmakta olan dükkanlar Bakanlık SPK uzmanlarının belirlediği bedeller üzerinden 24 Ağustos Perşembe günü ihale ile satılıyor.

İhale 24 Ağustos Perşembe günü saat:15.00’da Belediye Encümeni huzurunda yapılacak olup, dükkan satın almak isteyenlerin bu tarihten önce Belediye Kentsel Dönüşüm Bürosuna müracaat ederek şartname almaları, ihale evraklarını hazırlamaları ve 24 Ağustos Perşembe günü en geç saat:12.00’a kadar dosyalarını Belediye Kentsel Dönüşüm Bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir.

İhale yatırımcı, sanayici, esnaf herkese açık olup , satış bedelinin %70 ‘i peşin %30’u da dükkan tesliminde alınacaktır.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat