Özdilek

Güncel

Gölcük Belediyesi İlk İftarı Yalı Evleri'nde Basın Mensuplarına Verdi

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, her Ramazan Ayı’nda olduğu gibi, bu yılda ilk iftarını gazetecilere verdi. Tarihi Değirmendere Yalı Evlerinde düzenlenen iftar programına katılım oldukça yoğun oldu.

22 Mayıs 2018 Saat: 23:56
Gölcük Belediyesi İlk İftarı Yalı Evlerinde Basın Mensuplarına Verdi
Gölcük Belediyesi İlk İftarı Yalı Evleri'nde Basın Mensuplarına Verdi

Gölcük Belediyesi’nin en kapsamlı sosyal ve kültür projesi “Yalı Evleri” geçtiğimiz aylarda tamamlanarak vatandaşların hizmetine açılmıştı. Yalı Evleri bünyesinde hizmete giren Yalı Konak Restoran’da iftar buluşmalarının ilkinde ilimiz ve ilçemizin gazetecileri bir araya geldi. İftar programına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcıları Nihat Abiş, Kemal Kahraman, Levent Değirmenci, İzmit Gölcük yerel basınında görev yapan basın emekçileri, gazetelerin köşe yazarları, Yazı İşleri Müdürleri ve Genel Yayın Yönetmenleri katıldı.

SİZLERİ BU TARİHİ MEKÂNDA AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYDUK

İftarda konuşan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Öncelikle bu davetimi kabul ederek geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ramazan Ayı, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin ve paylaşmanın en çok yaşandığı kutsal aylardan biridir. İnşallah Ramazan Ayı, ülkemize bolluk, bereket, barış ve kardeşlik getirir. İnşallah her günümüz böyle Ramazan coşkusunda geçer. Bu yıl hayalimiz gerçekleşti. Tarihi Yalı Evleri’ni tamamladık, sizleri de bu yıl burada ağırlamak istedik. Bu projeye bölge halkımız da gerçekten çok önem verdi. Yıllar öncesi var olan, zamanla adeta yok olmaya yüz tutmuş bu tarihi eserlerimizi günümüze taşıyarak, tekrar ortaya çıkmaları adına büyük bir iradenin arkasında durarak, hedeflerimize varıp, bölgemizde ve tüm çevremizde yaşayan halkımızın beklentilerine cevap vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ben hepinizin Mübarek Ramazan Ayı’nızı kutluyor, seneye görüşmek üzere Allah’a Emanet olun. Şimdiden hepinize iyi Bayramlar diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun” şeklinde konuştu.

İftar sonrasında Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Yemeğe katılan Basın çalışanları ile çay içip bir süre sohbet etti. Yemeğe katılan Gölcük ve Kocaeli Basın çalışanları, her yıl düzenli olarak tertip edilen iftar yemeğinden dolayı Başkan Ellibeş'e teşekkür ettiler.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat