Özdilek

Sağlık

Gölcük Belediyesi, Çalışanlarına Sağlık Taramasından geçti

Gölcük Belediyesi, çalışanlarına belirli aralıklarla sağlık taraması yaptırarak, sağlık adına önemli çalışmalara imza atıyor. Belediye, bu tür bir sağlık taraması yaptırdı.

5 Aralık 2017 Saat: 11:00
Gölcük Belediyesi, Çalışanlarına Sağlık Taramasından geçti
Gölcük Belediyesi, Çalışanlarına Sağlık Taramasından geçti

Günümüz şartlarında iş sağlığı ve güvenliği, oldukça büyük bir önem arz ediyor. Geçtiğimiz yıllarda sağlığa gerekli önem verilmekteydi fakat gelişen teknoloji ile birlikte gerek çalışanların gerekse de çalışılan ortamın sağlıklı ve hijyenik olması adına çalışmalar daha üst seviyede ilerliyor. Gölcük Belediyesi, bünyesinde çalışan personellere  belediye binası içerisinde bir sağlık taraması yaptırdı. Belediye binası önündeki mobil araç ve meclis salonu önünde kurulan stantta sağlık taramasına giren belediye personelleri, çalışmadan memnuniyetlerini dile getirdi.

 

Çalışanlarımızın Sağlığını Önemsiyoruz

 

Sağlık taraması ile ilgili açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş” İşyeri sağlığı ve işyeri açısından Gölcük Belediyesinde çalışan tüm personelimizin rutin olarak kontrolleri yapılmaktadır. İşyeri hekimimizin başkanlığında koordine edildiği çalışmalar düzenli ve sistemli olarak devam ediyor. Bugün itibariyle işyeri sınıfına göre tüm çalışan personelimizin akciğer, kan tahlilleri ve diğer sağlık ile ilgili problemlerinin olup olmadığı hususunda tetkikler yapılıyor. Biz bu tür çalışmaları önemsiyor ve çalışanlarımızın iş yerlerinde sağlıklı bir şekilde görev yapmalarını arzuluyoruz.Bu vesile ile çalışan personelimize sağlık ve mutluluklar diliyorum ”dedi.

 

Sağlığın Önemi Oldukça Büyük

 

Sağlık taramasını yapan personeller, "Gölcük Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu bu sağlık taramasında, insan kaynakları müdürlüğünün belirttiği kişilere sağlık taraması yapıyoruz. Gerek mobil araç içerisinde gerekse de belediye meclis salonu önünde taramalarımızı yapıyoruz” dedi.

 

Belediye personelleri, çalışmadan ötürü memnun olduklarını dile getirerek "Çalışılan yerde sağlığın düşünülmesi çok önemli. Biz de bugün taramadan geçiyoruz. Sağlığın gerçekten çok büyük önemi var. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat