Özdilek

Kültür/Sanat

Göksel Özbinar,20 yıldır sahnelerde türkü söylüyor

Söylediği halk ve özgün müziklerle dinleyenleri kendisine hayran bırakan ve yaklaşık 20 yıldır sahnelerde türkü söyleyen Göksel Özbinar, Kocaeli'nde sahnelerin aranan ve özel tercih edilen sanatçılarından biri konumunda bulunuyor.

15 Ekim 2017 Saat: 13:08
Göksel Özbinar,20 yıldır sahnelerde türkü söylüyor
Göksel Özbinar,20 yıldır sahnelerde türkü söylüyor

Özellikle bozlak türü türkülerin Kocali'ndeki en önemli sesi olan Özbinar,  Deniz Kuvvetleri bünyesinde vazife yaparken yurt dışı konserlerde  de bulunmuş.   'Müzik benim her şeyim ve her anımda' diyen ve 20 yıldır profesyonel bir şeklide Kocaeli'ndeki seçkin mekanlarda sahne alan Özbinar,  kendine özgün sesi,  söylediği her bir türküyü yaşarcasına gönülden seslendirmesi, dinleyenleri etkisi altına alıyor.  'Her mekanda değil, seçkin mekanlarda sahne alan' sanatçıyı dinlemek amacıyla Kocaeli'nin her noktasından sahne aldığı mekanlara müzikseverler akın ediyor.   Aynı zamanda atletizm sporuyla ilgilenen Özbinar, mütevazi kişiliği, güler yüzlülüğü, bey efendi yapısı ile herkes tarafından takdir edilen önemli sanatçıların başında yer alıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat