Özdilek

Siyaset

Gökçe, teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor

Teşekkür ziyaretleri kapsamında Derince’deki Cem evlerini ziyaret eden Av. Sertif Gökçe, “Hangi mevkide ve durumda olursak olalım Derince’nin hakkını savunmayı sürdüreceğiz” dedi.

2 Mayıs 2019 Saat: 11:18
Gökçe, teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor
Gökçe, teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor

Gökçe, teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor

Teşekkür ziyaretleri kapsamında Derince’deki Cem evlerini ziyaret eden Av. Sertif Gökçe, “Hangi mevkide ve durumda olursak olalım Derince’nin hakkını savunmayı sürdüreceğiz” dedi. Detaylar haberimizde

 Gökçe, teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor

 

Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, teşekkür ziyaretleri kapsamında Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Derince Cem Evi ile Derince İmam Hüseyin Cem ve Kültür Evi’ni ziyaret etti. İlçe yönetimi ve Meclis üyelerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde konuşan Gökçe, “Bize inanan ve destekleyen herkese teşekkür ediyoruz. Bu zamana kadar nasıl hemşerilerimizin yanında olduysak bundan sonra da olacağız” dedi.

 

“Hangi mevkide olursak olalım”

Ziyaretlerde dernek yönetimlerime teşekkür eden Sertif Gökçe, “Derince’de Sevgi Kazanacak diye yola çıkmıştık, bunu seçim sonucunda çok net bir şekilde gördük. Tarifi edilemeyecek sevgi ve destek mesajları geliyor. İnsanların umudu olabilmek bizim için büyük bir moral ve sorumluluk oldu. Bu sorumluluğu bundan sonra hangi mevkide ve durumda olursak olalım birlikte sürdüreceğiz. Derince’nin hakkını savunacağız” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat