Özdilek

Siyaset

Gökçe, meclis üyesi adaylarıyla buluştu

Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, meclis üyesi adaylarıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi.

23 Şubat 2019 Saat: 12:02
Gökçe, meclis üyesi adaylarıyla buluştu
Gökçe, meclis üyesi adaylarıyla buluştu

Sertif Gökçe, meclis üyesi adaylarıyla buluştu

Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, meclis üyesi adaylarıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Haberiniz yayında 

CHP Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, meclis üyesi adayları ile Seçim Koordinasyon Merkezi'nde bir araya geldi. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere artan çalışma temposuyla hazırlanan Gökçe, önceki hafta belirlenen meclis üyesi adaylarıyla da bir araya gelerek seçim çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Meclis üyesi adaylarının sırasıyla kendilerini tanıtması sonrasında Gökçe söz alarak bir konuşma yaptı. Yaklaşık 4 aydır sahada olduğunu belirten Gökçe, "Öncelikle her bir adayımıza teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum. Derince'yi kucaklayacak bir liste yaptığımıza inanıyorum" dedi.

 

"Durmadan, yorulmadan çalışacağız" Çalışmaları hakkında bilgi veren Gökçe, bundan sonraki zamanda meclis üyesi adaylarıyla birlikte yürütülecek çalışmalar hakkında da bilgiler sundu. Sertif Gökçe, "Bu zamana kadar nasıl çalıştıysak son güne kadar yine çok çalışacağız. Durmadan, yorulmadan yaşanabilir bir Derince hedefimizi herkese anlatacağız. Çalışmalarımızın ve seçimin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Toplantının son bölümüne katılan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan da meclis üyesi adaylarına çalışmalar hakkında fikirlerini sundu, başarılar diledi. Toplantı sonrasında meclis üyesi adaylarıyla fotoğraf çekimi yapıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat