Özdilek

Siyaset

Genç Saadet, Saadet'e erdi

Saadet Partisi Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Turel ve Elif Cilbiroğlu sade bir düğün merasimiyle hayatlarını birleştirdi.

17 Ekim 2017 Saat: 21:47
Genç Saadet, Saadete erdi
Genç Saadet, Saadet'e erdi

Düğün Merasimine Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf  Aksu, Saadet Partisi Darıca  İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, Anadolu Gençlik Derneği Gebze Temsilcisi Muhammed Emin Karakaya ile bazı STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Düğün Merasiminde kısa bir konuşma yapan Saadet Partisi Kocaeli İl başkanı Nurettin Çelik Asrı- Saadet döneminden ve kültürümüzden örneklerle günümüz aile hayatının nasıl olması gerektiğini anlattı.

Çelik, yaptığı konuşmada; “dinimiz, hayatımızın her alanında olduğu gibi yaşamın bir parçası olan düğün merasimlerimizi de düzenlediğini belirterek, Peygamber Efendimiz (S.a.v.)’in veda hutbesinde erkelere ” benden sonra sizlerin en fazla kadınlarınıza karşı tutumunuzdan dolayı imtihanı kaybedeceğinizden korkuyorum” ikazını hatırlattı ve bir erkek eğer hanımına iyi davranmıyorsa sınavı baştan kaybetmiştir. “dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat