Özdilek

Aşayiş

Genç kazazede kurtarılamadı

Rıfat Zengin(31), geçtiğimiz Çarşamba günü sabah saatlerinde n geçirdiği kaza sonrası kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

23 Eylül 2018 Saat: 23:15
Genç kazazede kurtarılamadı
Genç kazazede kurtarılamadı

Aslen Ordulu olan ve uzun yıllardan bu yana Körfez İlçesi Hacıosman Mahallesi Bağdat Caddesi üzerinde ikamet eden emekli Engin ve Sevim Zengin çiftinin 4 çocuğundan biri olan Rıfat Zengin(31), geçtiğimiz Çarşamba günü sabah saatlerinde n geçirdiği kaza sonrası kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.Edinilen bilgilere göre; Rıfat Zengin forklift operatörü olarak çalıştığı fabrikaya gitmek üzere kendi aracı ile yola çıktı. İstanbul istikametinden Kocaeli yönüne seyir halinde olan Rıfat Zengin,  bilinmeyen bir nedenden dolayı önünde seyreden Tır’a arkadan çarptı. Kaza’da ağır yaralanan genç Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.  3 gündür yaşam savaşı veren Rıfat Zengin, sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede fenalaşarak yaşamını yitirdi. Körfezli gencin cenazesi Körfez Hacı Osman Mahallesi Bağdat Camii’nde kılınan ikindi namazı sonrası İlimtepe Mezarlığında toprağa verildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat