Özdilek

Spor

Genç futbolcu kazada vefat etti

İlimiz amatör spor kulüplerinden Şirinspor’da forma giyen Oğuzhan Subaşı Suadiye’de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti

21 Haziran 2017 Saat: 12:07
Genç futbolcu kazada vefat etti
Genç futbolcu kazada vefat etti

Kartepe D-100 karayolu Tepetarla mevkisinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirirken 1 kişi ise yaralandı.

 

Alınan bilgiye göre D-100 karayolundan İzmit istikametinde seyir halinde olan Oğuzhan Subaşı (25) idaresindeki motosiklet, Tepetarla mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak önündeki plakası ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen bir otomobile çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Oğuzhan Subaşı ve arkadaşındaki arkadaşı Atilla Varol (22) yola savrularak yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi sonucu olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sevenlerini yasa boğdu

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan Oğuzhan Subaşı, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Ambulansla İzmit Seka Devlet Hastanesine kaldırılan Atilla Varol ise tamamlanan tedavisinin ardından taburcu edildi. Kazada yaşamını yitiren Subaşı’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Amatör spor kulüplerinden Şirinspor’da oynayan ve aynı zamanda bir müzik grubunda yer alan Oğuzhan Subaşı’nın ani ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Bugün toprağa verilecek

Kartepe Derbent Şirinsulhiye Mahallesinde ikamet eden ve kamyon şoförlüğü yapan Cemil Subaşı ile Şennur Subaşı’nın tek çocukları olan Oğuzhan Subaşı’nın cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Oğuzhan Subaşı’nın cenazesi Şirinsulhiye Merkez Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şirinsulhiye Mezarlığında toprağa verilecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat