Özdilek

Siyaset

Gelecek Partisi Kocaeli’de Kongrelerin startı verildi

Gelecek Partisi Kocaeli’de partinin kurmayları, ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyelerini bir araya getirdi. Parti içi çalışmaların masaya yatırıldığı toplantılarda ilçe kongrelerinin startı verildi.

25 Haziran 2020 Saat: 08:21
Gelecek Partisi Kocaeli’de Kongrelerin startı verildi
Gelecek Partisi Kocaeli’de Kongrelerin startı verildi

Gelecek Partisi Kocaeli’de Kongrelerin startı verildi

 

Teşkilatlanma çalışmalarını hemen hemen tamamlayan Gelecek Partisi Kocaeli’de partinin kurmayları, ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyelerini bir araya getirdi. Parti içi çalışmaların masaya yatırıldığı toplantılarda ilçe kongrelerinin startı verildi.

Gelecek Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir ile Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, ilçe başkanları, il başkanlık divanı ile il yönetim kurulu üyeleriyle ayrı ayrı toplantılar gerçekleştirdi. Toplantılarda birer konuşma yapan genel başkan yardımcısı Doğan Demir, iki hafta boyunca doğu ve güneydoğu illerini kapsayan ziyaretleri hakkında bilgiler verdi. Bingöl Karlıova’da yaşanan deprem felaketinden hemen sonra bölgeye gidip incelemelerde bulunduğunu belirten Doğan Demir, “O bölgede yaşayan yöneticiler ve vatandaşlarla görüştük. İncelemelerde bulunduk. Moral verdik, yanlarında olduğumuzu hissettirdik. O bölgedeki tüm illerimizi ziyaret ettim. Partimize olan teveccüh inanılmaz derecede iyi, memnuniyet verici. Baroların yaptığı yürüyüş ve Ankara il sınırında yaşananlar malumunuz. Genel başkan yardımcılarımızla birlikte destek vermek amacıyla yanlarında olduk. Hukuk insanlarının bile hak aramak için yürümek zorunda kaldığı bir ülkede yaşıyoruz. Tüm dünyaya rezil olduk. Yaşananlar ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Bu ülkenin kucaklayıcı, birleştirici bir anlayışa ihtiyacı var” dedi.

İlçe başkanlarına sırayla söz veren Demir ile Başaran teşkilatlanma çalışmalarında gelinen durum hakkında bilgiler aldı. İlçe teşkilatlarını kurup, kongrelerini yapabilecek noktaya taşıyan başkanlara teşekkür eden il başkanı Ömer Faruk Başaran da üye kayıtları ve kongre takvimiyle ilgili beklentileri dile getirdi. Toplantıda işlemlerin tamamlanarak, ilk yönetim kurulu toplantılarında kongre tarihlerinin netleştirilmesi istendi. İlk büyük kongrenin eylül ayında yapılmasının planlandığı vurgulanarak, ilçe kongrelerinin temmuz ayı içerisinde tamamlanması için yoğun bir çalışma yapılması istendi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat