Özdilek

Spor

Geleceğin gençlerine hizmet edecek

Kocaelisporlu Eski Futbolcular Derneği, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Roman Federasyonları ile birlikte organize edilen gençlik eğitim çalışmaları kapsamında Roman Kulüp Başkanları ve antrenörler Altınal Otel’de bir araya geldi

18 Mart 2018 Saat: 12:32
Geleceğin gençlerine hizmet edecek
Geleceğin gençlerine hizmet edecek

Gençlik eğitim çalışmaları kapsamında Roman Kulüp Başkanları ve antrenörler Altınal Otel’de bir araya gelirken, toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Abdullah Erol, Roman Federasyonları Marmara Başkanı Erkan Aksoy, Selanikspor Başkanı İsmet Tural, Fatih Neşespor Tayfun Şirin, İzmit Kalespor Başkanı Cengiz Demir, antrenörler Levent Kılıçarslan, Sadun Gemici, Ceyhun Güray, İsmail Bayraktar, Nihat Yenilmez ve Veli Akbaş gibi isimler toplantıya katıldı.

Hedef gençleri yetiştirmek

Serdar Gençler Birliği antrenörlüğünü yürüten Sadun Gemici yaptığı açıklamada “Uzun zamandır sürdürülen roman gençleri kültür ve sosyal eğitim projesi kapsamında hedeflenen 500 çocuğa spor yaptırmak. Bu hedef doğrultusunda Selanikspor başta olmak üzere bu spor kulüplerinde birçok genci spora kazandırmayı hedefliyoruz. Selanikspor’u çok daha iyi noktalara taşımayı hedeflerken diğer kulüplerimizden Selanikspor’a yeni gençler yetiştirmeyi planlıyoruz. Tüm kulüplerimizde bu projemiz sağlıklı bir şekilde ilerliyor” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir’den destek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Abdullah Erol, “Bu güzel projeye Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak destek veriyoruz.  Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak ve iyi bir gençlik yetiştirmek amacıyla bu amatör spor kulüpleri kurulmuştur. Kocaelisporlu eski futbolcuların bu projeye destek olmaları takdire şayandır. Gençlerimizin spora katkılarını sağlamak adına bu projeye destek oluyoruz. İnşallah bundan sonra bu proje daha çok büyüyerek olumlu bir şekilde devam edecek” dedi.

Örnek proje olacak

Kocaelisporlu Eski Futbolcular Derneği adına açıklamada bulunan Levent Kılıçarslan “Kentimizin simgesi olan Kocaelispor için eski futbolcular olarak önemli bir proje hazırlıyoruz. Bu proje için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Nisan ayı sonuna doğru bu projemizin sunumunu gerçekleştireceğiz. Bu konuda herkesin desteğini bekliyoruz. Yapılacak son görüşmelerin ardından yapacağımız sunum hakkında kısa zaman içinde bilgilendirme yapacağız. Tüm kenti bağlayan büyük bir proje olacak. Türkiye’de örnek olacak bir proje hazırlıyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat