Özdilek

Güncel

Gediz Elektrik çalışanlarından anlamlı etkinlik

Gediz çalışanlarının oluşturduğu müzik grubu, İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören çocuklara ve ailelerine müzik performansı sergileyerek moral verdi.

30 Aralık 2017 Saat: 08:57
Gediz Elektrik çalışanlarından anlamlı etkinlik
Gediz Elektrik çalışanlarından anlamlı etkinlik

Finansman ve Bütçe Yönetmeni Gürkan Baskın, Kurumsal İletişim Uzman Yardımcısı Ali Çalt, Hukuk Müşavirliği Dosya Takip Elemanı Ozan Arslan’ın oluşturduğu müzik grubu, geçtiğimiz günlerde İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören çocuklara yönelik müzik performansı sergiledi. Her biri amatör müzisyen olan Gediz çalışanları, çocuk şarkıları ve hareketli türkülerle çocukların ve ailelerinin güzel vakit geçirmesini sağladı.

 

Müzik grubu üyesi ve aynı zamanda Gediz Finansman ve Bütçe Yönetmeni Gürkan Baskın: “Haftada bir gün çok keyif aldığımız için müziğe mesaiden sonra zaman ayırıyor ve bir araya geliyoruz. Müzik yapmaktan aldığımız mutluluğu çocuklarla da paylaşmak istedik ve bu şekilde yola çıktık. Behçet Uz Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Tanju Çelik ve Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Birsen Tuğlu bizi çok güzel bir şekilde karşıladı ve bu çok güzel bir işbirliği ile çocukları ve ailelerini mutlu etmiş olduk’’ dedi.

 

Etkinlikte, Karaca ve Sihirli Orman, Karaca ve Yürüyen Köşk kitapları, Aydem Boyama Kitabı, boyama kalemleri çocuklara armağan edildi. Onkoloji ve yanık servisinde tedavileri devam eden çocuklar için ise hediyeleri görevliler tarafından teslim edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat