Özdilek

Spor

Gebzespor sezonu açtı

5 yıllık profesyonel lig özlemini geçen sezon gideren Gebzespor, yenilenen kadrosuyla hazırlıklarına başladı. Sezonun ilk çalışmasına tam kadro katılan protokol, Gebzespor’a güç ve moral verdi.

21 Temmuz 2018 Saat: 15:38
Gebzespor sezonu açtı
Gebzespor sezonu açtı

Sezonun kazasız, belasız geçmesi dileğiyle kurban kesen ve dua eden camia, yeni umutlarla 2018-19 sezonuna ‘merhaba’ dedi.

Yeni sezonda 3.Lig 1.Grup’ta mücadele edecek olan Gebzespor dualarla sahaya indi. Teknik ekip ile futbolcular, idman öncesi birbirleriyle tanışırken, teknik direktör Özgür Vurur, bir araya topladığı futbolculara başarı dileklerini iletti. Ardından ilk idman için Alaettin Kurt Stadı’na ayak basan futbolcuların heyecanlı oluşları gözlerden kaçmazken, idman öncesi kurban kesilerek Gebzespor’un başarısı için dua edildi.

 

Protokol güç ve moral verdi

Gebzespor’un geçen sezon elde ettiği şampiyonluğa hep birlikte alkış tutan Gebze protokolü, yeni sezonun ilk antrenmanında kendini gösterdi. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, maddi ve manevi desteğiyle Gebzespor’u ciddi bir şekilde sahiplenen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, GTO Başkanı Nail Çiler, Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze’deki çok sayıda muhtar ve taraftarlar, Gebzespor’un sezon açılışı heyecanına ortak oldu.

 

İkinci etap afyon’da

Gebzespor’un kendi tesislerindeki birinci etap hazırlık çalışmaları 3 Ağustos Cuma gününe kadar sürecek. Takım 2 günlük izinin ardından 6 Ağustos’ta ikinci etap kamp çalışmaları için Afyon’a gidecek. Oruçoğlu Termal Otel’de 14 gün sürecek kamp çalışmaları, Kurban Bayramı arifesine kadar devam edecek. Kampın ardından 2 gün bayram izni yapacak takım, 22 Ağustos Çarşamba günü tesislerde toplanacak.

Kurban kesildi

Yeni sezonun kazasız, belasız ve sağlıklı bir şekilde geçmesi dileğiyle kurban kesildi. Hep birlikte dua eden topluluk yeni umutlarla sezona ‘merhaba’ dedi. Dün saat 17.30'da sahaya inen Gebzespor bugün itibariyle çift idmana döndü. Sabahki idmanını saat 08.00’de statta gerçekleştiren mor-beyazlılar saat 17.00’de ise Gebze Teknik Üniversitesi’nde kros çalışacak. Gebzespor’da teknik ekip aynı. Teknik patron Özgür Vurur’un ekibinde Önder Yılmaz yardımcı antrenör, Murat Onar kaleci antrenörü ve Sinan Ezdi Scout antrenörü bulunuyor.

Etiketler: Gebzespor,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat