Özdilek

Güncel

Gaziler günü tören ile anıldı

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e TBMM tarafından Maraşel ve gazi unvanının verilmesinin 97.yıl dönümü ve 19 Eylül Muharip Gaziler Günü nedeniyle Karamürsel’de tören düzenlendi.

19 Eylül 2018 Saat: 21:34
Gaziler günü tören ile anıldı
Gaziler günü tören ile anıldı

Tören Atatürk Anıtında Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve Gaziler Derneği Karamürsel Temsilciliği tarafından Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma Gaziler Derneği Başkanı Yaşar Göközkut tarafından yapıldı. Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenin ardından Karamürsel Belediye Başkan’ı İsmail Yıldırım, Gazi ve Şehit ailelerine yemek verdi. Verilen yemekte Başkan Yıldırım; Vatanımız uğruna canını seve seve teslim etmeye hazır olmuş Gazilerimizin tekrar Gaziler gününü kutlarım dedi. Yemeğin sonunda Karamürsel Muharip Gaziler Derneği Temsilcisi Yaşar Göközkut; Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın kendilerine vermiş olduğu önem ve desteklerden ötürü teşekkür etti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat