Özdilek

Güncel

Gaziantep'e helikopter desteği

Milli Savunma Bakanlığı ve Gaziantep Valili tarafından Adana- Gaziantep otoyolunda mahsur kalan vatandaşlar helikopter desteği ile kurtarıldı. GAZİANTEP (İGFA)-  Gaziantep'te yaşanan yoğun kar yağışı nedeni ile kapanan Adana- Gaziantep ot

19 Ocak 2022 Saat: 17:05
Gaziantep'e helikopter desteği
Gaziantep'e helikopter desteği

Milli Savunma Bakanlığı ve Gaziantep Valili tarafından Adana- Gaziantep otoyolunda mahsur kalan vatandaşlar helikopter desteği ile kurtarıldı.

GAZİANTEP (İGFA)-  Gaziantep'te yaşanan yoğun kar yağışı nedeni ile kapanan Adana- Gaziantep otoyolunda mahsur kalan vatandaşlara Kara Kuvvetleri Komutanlığından 2 helikopter tarafından yardım geldi. 

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Gaziantep Valiliği ile koordineli olarak; kar nedeniyle kapanan Adana-Gaziantep otoyolunda mahsur kalan vatandaşlarımız için sıhhi tahliye sağlanması ve bölgeye gıda yardımının ulaştırılması için Kara Kuvvetleri Komutanlığımıza ait 2 adet helikopter görevlendirilmiştir" ifadeleri kullanıldı. 

https://twitter.com/tcsavunma/status/1483765258661646337

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat