Özdilek

Kültür/Sanat

Gazeteci. Bağdiken sergi açacak

Usta gazeteci Mustafa Bağdiken Zaman Tünelinden Fotoğraf Sergisi’nin 2’ncisi 14 Haziran’da KSO’a açılacak

12 Haziran 2017 Saat: 19:41
Gazeteci. Bağdiken sergi açacak
Gazeteci. Bağdiken sergi açacak

Tanınmış gazetecilerimizden, kısa süre öncesine kadar uzun yıllar Hürriyet ve Doğan Grubu’nun Bölge Müdürlüğünü üstelenen Mustafa Bağdiken, 2’nci fotoğraf sergisi için hazırlıkları tamamladı. Bağdiken’nin Çarşı Reklam organizasyonuyla gerçekleştirilen sergilerinin ilki Wellborn Luxury Hotel’de yapılmıştı, 2’ncisi bu kez Kocaeli Sanayi Odası’nda açılacak.  

Tarihi ve siyasi bir çok önemli olaya tanıklık eden 43 yıllık gazeteci Mustafa Bağdiken’in fotoğraf sergisi 14 Haziran Çarşamba akşamı saat 18:30’da Kocaeli Sanayi Odası Sergi Salonunda açılacak. Sergide dostlarının ısrarıyla binlerce filmi tarayarak arasından seçtiği ilginç ve gülümseten fotoğraflarından 50 ye yakın eser yer alacak.

 

Geçmişten günümüze uzanan zaman diliminde, birçok ünlü simanın da bulunduğu, spontane  çarpıcı fotoğrafların yer aldığı sergi 23 Haziran Cuma gününe kadar gezilebilecek.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat