Özdilek

Turizm

GA Business Palas Otel açıldı

Gürkan Akın’ın sahibi olduğu GA Business Palas Otel, dualarla açıldı

9 Ocak 2016 Saat: 16:11
GA Business Palas Otel açıldı
GA Business Palas Otel açıldı

Gürkan Akın’ın sahibi olduğu GA Busıness Palas Otel, Yenişehir Mahallesi Şehit Ender Güven Sokak No:25, Şehirler Arası Otobüs Terminali’nin karşısında açıldı. İldeki kuruluşların ihtiyaçlarına göre tasarlanan ve konaklama, toplantı, kokteyl gibi hizmetler verebilen otel müşterilerine hizmet vermeyi bekliyor. Gebze’deki şehit cenazesi sebebiyle otelin açılışında protokol üyeleri katılım göstermezken, otel sade bir törenle hizmete açıldı. Açılışta protokolden sadece İl Kültür Turizm Müdürü Adnan Zanburkan yer aldı.

HİZMETTE KUSUR YOK

GA Business Palas Otel, konaklamadaki konfor için özel ortopedik yatakları, ücretsiz kablolu ve kablosuz internet hizmeti, çalışma ve dinlenme için ayrılmış konforlu, hizmete uygun tasarlanmış olan bölümler, özel tasarımlı banyolar, Led TV, klima, anti alerjik, yüksek ses ve ısı izolasyonu sağlanan odalarda konuklarına hizmet verecek.

TOPLAM 30 ODA

Otel, 20 business oda, 5 junior süit oda, 5 premier süit oda olmak üzere toplam 30 oda ile hizmet edecek. Otele konuk olacaklar kahvaltı, yemekli toplantı organizasyonları için seçkin personeli ile açık büfe kahvaltısı, talep doğrultusunda oluşturulan yemek menüsü, şefin günlük olarak hazırladığı tatlı çeşitleri ile farklı alternatifleri müşterilerine sunuyor.

2 TANE TOPLANTI SALONU

GA Business Palas Oteli yemekli-yemeksiz toplantılar, sanat etkinlikleri, kokteyl ve özel davetler için 2 adet toplantı salonu bulunmakta olup toplantı salonlarındaki hizmete esas kurulu ses sistemleri, görüntü sistemleri, ışık sistemleri, simultane çevrili ve ekipman hizmetleri ile organizasyonlar gerçekleştirilebilecek. Toplantı salonlarından bir tanesi Fransa’da yapılan bir odanan esinlenilmiş ve ödül almış bir mimariye sahip.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat