Özdilek

Spor

G. Şirinköy başardı

İkinci Amatör Küme F Grubunu şampiyon olarak tamamlayan Gölcük Şirinköy adını Birinci Amatör Kümeye yazdırdı

25 Nisan 2017 Saat: 10:43
G. Şirinköy başardı
G. Şirinköy başardı

İlimizin alt yapısından yetiştirdiği başarılı futbolcularla her sezon yola çıkan Gölcük Şirinköy yıllardır planlı yaptığı çalışmanın semeresini A takım seviyesinde bu sezon almasını bildi. Gölcük Şirinköy dediğimizde aklımıza ilk olarak tabiî ki Nurettin Battal gelir. Yıllardır kulübünün yaşaması için bütün mesaisini ortaya koyan tecrübeli teknik adam Gölcük Şirinköy ekibinin bu sezonki şampiyonluğu onun için büyük bir zafer oldu.

Şirinköyün her şeyi oldu

Kocaeli Amatör Kümenin emekçilerinden olan Nurettin Battal Gölcük Şirinköy ekibinin yeri geldi Kulüp Başkanı oldu. Yeri geldi Antrenörü oldu. Yeri geldi malzemecisi oldu. Kısaca Gölcük Şirinköy ekibinin her şeyi olan Nurettin Battal’ın zorluklar içindeki başarısı büyük emek isteyen bir mücadeledir. Nurerttin Battal bu mücadeleyi kazanarak takımının Birinci Amatör Kümeye çıkmasındaki emeğine herkesin saygı göstermesi gerekiyor. Kocaeli Haberci İnternet Sitesi olarak Nurettin Battalı ve Gölcük Şirinköy’ün şampiyonluğunu kutluyor. Başarılarının devamını diliyoruz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat