Özdilek

Spor

Futbolcu fabrikası çalışıyor

2014 yılında kurulmasına rağmen ilimizin örnek altyapı kulüplerinden biri olan Yahya Kaptanspor çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Yeşilliler futbolcu üretmeye devam ediyor.

8 Ağustos 2018 Saat: 00:28
Futbolcu fabrikası çalışıyor
Futbolcu fabrikası çalışıyor

Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen, Kocaeli futbolunda ses getiren İzmit Yahya Kaptanspor, çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. 2014 yılında kulübü kuran Kocaelispor’un eski futbolcusu Faruk Sarman, futbol yaşantısındaki tecrübe ve birikimlerini minik futbolculara aktarıyor. Sarman’ın yardımcılıklarını Rahmi Avcı ve Aytaç Ergün yapıyor. Yahya Kaptanspor, geçen sezon U-11 ve U-12 Ligi’nde şampiyon olurken, U-13 Ligi’nde ikinci oldu. Yeni sezonda ise ayrıca U-14 Ligi’nde 13 yaş grubu ile mücadele etmeye hazırlanıyor.

 Çalışmalar sürüyor

Sarı-Yeşilli kulüp, antrenmanlarını Ferruh Duygu Tesisleri’nde gerçekleştirerek, çocuklarının gelecekte başarılı olmasını isteyen veliler, antrenman saatlerine göre sosyal hayatın planlamasını yapıyor. Kulüp Başkanı Faruk Sarman,”  Amacımız önce ilimiz futboluna hizmet etmek. Şehrin markası Kocaelispor’a futbolcu yetiştirmeyi hedefliyoruz. Kocaelispor bizden için futbolcu istediği zaman seve seve veririz. Buradaki çocuklarımız inşallah Türk futbolunda kendilerine yer bulacak. Sporcularımızın istekli çalışmalarından memnunuz” dedi.

Etiketler: Kocaelispor,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat