Özdilek

Sağlık

Fizomer sunduğu ayrıcalıklar ile göz dolduruyor

Alanında uzman hekimler ve yenilikçi çalışma prensibi ile Kocaeli’de fizik tedavi denilince akla gelen ilk yer olan Fizomer Tıp Merkezi sunduğu ayrıcalıklar ile göz dolduruyor.

18 Mayıs 2018 Saat: 20:42
Fizomer sunduğu ayrıcalıklar ile göz dolduruyor
Fizomer sunduğu ayrıcalıklar ile göz dolduruyor

Alanında Uzman İsimler

Fizomer Tıp Merkezi, A Tipi Tıp Merkezi statüsünde Yahya Kaptan Mahallesi Demokrasi Bulvarı No: 10 ‘da 2.500 metre kare alanda  hizmet veriyor. Doktor kadrosunda Opr. Dr. Bülent Yıldız,  Opr. Dr. Mehmet Apaydın, Uzm. Dr. Ayşe Özgül Aytekin, Uzm. Dr. Ümit Akbaş, Uzm. Dr. Turgay Özaltın ve Uzm. Dr. Ersin Şahin  gibi alanında uzman isimler bulunduran Fizomer Tıp Merkezi Kocaeli’de fizik tedavi denilince akla ilk gelen yer.

Günde 100’den Fazla Hasta

Fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında iddialı bir politika izleyen Fizomer Tıp Merkezi’nde şu anda 4 Uzman Fizik Tedavi Hekimi, 15 Fizyoterapist, 4 Fizik Tedavi Teknikeri, 2 ATT, 1 Hemşire görev yapıyor. Rehabilitasyon hizmetlerini 11 fizik tedavi uzmanı ile yürüten merkez, günde 100’den fazla Cerebral Palsi, Hemipleji(İnme), Parkinson, MS, Parapleji, Yutkunma Bozukluğu, Konuşma Bozukluğu, KOAH gibi hastalıkları bulunan vatandaşlara hizmet veriyor.

Sunduğu Ayrıcalıklar Ve Kaliteli Hizmet Anlayışı

Yutkunma Rehabilitasyonu’nda İzmit’te tek rehabilitasyon merkezi olan Fizomer’de bu önemli alanda Fizyoterapist Halil Aksoy görev yapıyor. Fizik tedavi konusunda dev kadrosu ile Kocaeli’de sektörünün vazgeçilmez firması olan Fizomer sunduğu ayrıcalıklar ve verdiği kaliteli hizmet anlayışı ile her zaman bir adım öne çıkıyor. Fizomer Tıp Merkezi anlaşmalı olduğu kurum ve kuruluşlar ve indirim fırsatları ile sizleri bekliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat