Özdilek

DERİNCE BLD

Filenin Sultanları 5 yıldızlı

Derince Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, sahasında konuk ettiği İbrahim Turhan Lisesi’ni 3-1 mağlup ederek sezonun beşinci galibiyetini elde etti

17 Aralık 2013 Saat: 00:58
Filenin Sultanları 5 yıldızlı
Filenin Sultanları 5 yıldızlı

Galibiyetler sürüyor

Tarihinde ilk kez bu sezon Bayanlar Voleybol 3. Lig’inde mücadele eden Derince Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, yoluna doludizgin devan ediyor. Geçen hafta İstanbul deplasmanından Bahçelievler Voleybol’u 3-0’lık skorla mağlup eden Sarı Lacivertli sultanlar, önceki gün de sahasında konuk ettiği İbrahim Turhan Lisesi’ni 3-1 yendi.

 

3-1 kazandılar

Derince Spor Salonu’nda oynanan müsabakada üstün bir oyun sergileyen Derinceli sultanlar, ilk seti 25-22 kazandı. İkinci seti 25-13 kaybeden Derince, üçüncü sette yeniden üstünlüğünü ele aldı ve 25-22 ve 26-24’lük skorlarla maçı 3-1 kazanmayı bildi. Bu sonuçla ligdeki 5. galibiyetini elde eden Derince Belediyespor, puanını 14’e yükseltti ve 4. sıraya yerleşti.

 

Alemdar’a armağan

Derince Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü İsmail Arman, İstanbul ekibi karşısında iyi bir oyunla galibiyet aldıklarını belirterek “Biz bu ligde yeniyiz ancak Derince’yi en iyi şekilde temsil etmeyi amaçlıyoruz. Bu galibiyetimiz, bize sürekli destek veren ve hiçbir zaman yalnız bırakmayan başkanımız Dr. Aziz Alemdar’a armağan olsun” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat