Özdilek

Aşayiş

Evini terk eden karısını vurdu, akrabaları yaraladı

Evi terk ederek annesinin evine sığınan eşi Aynur Deveci ile görüşmek için gelen koca eşini öldürdü.

17 Ocak 2017 Saat: 10:03
Evini terk eden karısını vurdu
Evini terk eden karısını vurdu, akrabaları yaraladı

Kartepe Ataevler Mahallesi Özen Sokakta meydana gelen olayda, Uzman Çavuş olduğu öğrenilen Alper Deveci isimli şahıs, ayrılma aşamasında olan ve annesi Nurhan Yakıcı’nın evine sığınan eşi Aynur Deveci ile görüşmek için geldi. Eve geldikten bir süre sonra ne olduysa Alper Deveci öfkelendi ve üzerindeki silahı çıkartarak ardarda ateş etmeye başladı.

  O esnada  Deveci'nin baldızı Aysun Bozcan, Kayınvalidesi Nurhan Yakıcı ve  Baldızının 7 yaşındaki kızı Fundanur Bozcan yaralandı.eşi Aynur Deveci ve Baldızı’nın diğer kızı Bahar Bozcan(12) ise kaçarak komşulara sığındı.  Olayın hemen ardından Deveci, bir araca binerek olay yerinden kaçtı. Eşinden kaçan ve komşulara sığınan  Aynur Deveci  ile komşuları eve gelince  Hemen polis ve 112 ekiplerine haber verildi.

  Olay yerine gelen 112 ekipleri Alper Deveci’nin açtığı ateş sonucu baldızı Aysun Bozcan’ın öldüğünü belirledi.Yaralanan  Kayınvalidesi Nurhan Yazıcı Özel bir hastaneye, baldızının 7 yaşındaki kızı Fundanur Bozcan ise Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı. Olay yerinden kaçan Alper Deveci’nin, İzmit İlçesinde kaza yaptığı ve aracını bırakıp bir taksiye binerek Alikahya Mahallesinde taksiden indiği öğrenildi.

   Polis ekipleri olayı gerçekleştiren şâhısı arama çalışmalarını sürdürüyor.  Olayda yaşamını yitiren Aysun Bozcan’ın,   eşi Hasan Bozcan’ın, doğuda göreve gitmesi nedeniyle, güvende olmaları için eşi ve çocuklarını Kayınvalidesine bıraktığı öğrenildi. Aysun Bozcan’ın cenazesi olay yerinde biten işlemlerin ardından otopsi işlemleri için Kocaeli Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı. 

Oalyda yaralanan  Nurhan Yakıcı kaldırıldığı hastahanede hayatını kaybetti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat