Özdilek

Spor

Esnaflar turnuvası 6 Mayıs’ta başlıyor

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 8’nci kez düzenlenecek olan Derince Belediyesi Esnaflar Futbol Turnuvası 6 Mayıs’ta Derince Spor Tesislerinde start alacak

26 Nisan 2018 Saat: 03:53
Esnaflar turnuvası 6 Mayıs’ta başlıyor
Esnaflar turnuvası 6 Mayıs’ta başlıyor

Geçen sene büyük etkinlikler ile düzenlenen ve güzel bir turnuva şeklinde gecen Derince Belediyesi Esnaflar Futbol Turnuvası 8’nci kez düzenlenecek. Önceki gün Derince İlçesinde bulunan Turgay Kavrut’un sahip olduğu Konak Cafe&Restaurant’ta düzenlenen basın toplantısında spor basını ile birlikte bir araya geldi. 6 Mayıs’ta başlayacak olan Derince Belediyesi Esnaflar Futbol Turnuvası hakkında bilgilendirme toplantısı yapan Turnuva Komite başkanı Turgay Kavrut, basın mensuplarına turnuva hakkında bilgi verdi. 

 

Güzel bir turnuva olacak

Her yıl olduğu gibi bu yılda büyük etkinlik içinde başlayacak olan Derince Belediyesi Esnaflar Futbol Turnuvası için çalışmalarına başlayan Komite Başkanı Turgay Kavrut, Turnuva sorumlusu Erdoğan Bayraktar, komite üyeleri Osman Cömert, Sadık Yılmaz ve Mehmet Subaş nezaretinde düzenlenecek olan Derince Belediyesi Esnaflar Futbol Turnuvası’na 24 takım katılacak. Turnuva sonunda ise dereceye giren takımlara özel ödüller ve madalya ve kupalar verilecek. Ayrıca en iyi 12 futbolcuya kupa madalya ve bir adet gram altın verilecek.

 

4 grupta mücadele olacak

Derince Belediyesi Esnaflar Futbol Turnuvası’nda bu yıl 24 takım mücadele verecek.  4 ayrı grupta mücadele edecek olan takımların mücadelesi 6 Mayısta Derince Spor Tesislerinde başlayacak. 16 Haziran’da final mücadelesi ile tamamlanacak. Turnuvayı resmi futbol hakemleri yönetecek. 30 Nisan’da kura çekimi sonrasında 24 takımın grupları ve fikstürü netleşecek. Derince Spor Tesislerinde başlayacak olan turnuva Ramazan ayına kadar saat 19.00 ile 21 arasında iki maç oynanarak geçecek. Ramazan’da ise akşam saat 22.00 ile 23.00 arasında oynanacak maçlar ile devam edecek.

 

Bize büyük destek veriyor

Derince Belediyesi Esnaflar Futbol Turnuvası Komite Başkanı Turgay Kavrut” Her yıl daha büyük etkinlikler ile düzenlediğimiz ve bu yıl 8’nci kez düzenleyeceğimiz Derince Belediyesi Esnaflar Futbol Turnuvası bu yıl daha iyi aktiviteler ile yapacağız. Bu yıl 30 takım bizim turnuvamıza katılım sağladı. Fakat bu takımlarımız içinde ancak 24 takımımıza yer verebildik. Ayrıca bu turnuvada bizlere her zaman büyük destek veren ve Derince Spor tesislerini bizlere açan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’a teşekkür ediyorum. Her sene bize büyük destekleri oluyor”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat