Özdilek

Güncel

Eski Dostların 377. buluşması

“Eski Dostlar” grubunun 377.Geleneksel buluşması Geçit Restoran da yapıldı. Toplantıya Av. Yılmaz Güler ev sahipliği yaptı.

7 Aralık 2019 Saat: 07:37
Eski Dostların 377. buluşması
Eski Dostların 377. buluşması

Eski Dostların 377. buluşması

 “Eski Dostlar” grubunun 377.Geleneksel buluşması Geçit Restoran da yapıldı. Toplantıya Av. Yılmaz Güler ev sahipliği yaptı.

Emin Saka ile Mustafa Ersoy ve Rahmetli Fikret Balcı tarafından 1966 yılında kurulan “Kocaeli ve Kocaelispor’u seven Eski Dostlar Grubunun” 377. toplantısı Geçit Restoranda gerçekleşti.

Mükemmel bir akşam

Gazeteci ve televizyoncu olan Orhan Balcı'nın sunuculuğunda başlayan toplantıda; Söylediği şarkılarla ve çektiği fotoğraflarla Cemil Çetin gecenin yıldızı olmayı sürdürdü. Dostluk, arkadaşlık ortak paydasında buluşan, farklı siyasi düşünceye sahip olmanın zenginlik olduğu görüşündeki Eski Dostlar Grubu yeni bir toplantıda buluşmanın tadını çıkartılar.

 

Şiirler yalnız ve güler’den

Durmuş Ali Yalnız ve Av. Yılmaz Güler’in okudukları birbirinden güzel şiirler geceye ayrı bir renk katarken, Erol Köse ve Cemil Çetin’in söylediği şarkılara Eski Dostlar da iştirak etti.

      377. toplantıya büyük ilgi

Av. Yılmaz Güler’in düzenlediği toplantıya; Erol Köse, İsmail Kalkandelen, Günay Gülcü, Yetkin Saner, Cevdet Bağdat, Suavi Oktay, Birol Öztürk, Selahattin Öztop, Reha Yıldırım, Ahsen Okyar, Turan Sarı, Şenol Mandacı, Rahmi Tüfekçi, Durmuş Ali Yalnız, Mustafa Küpçü, Hilmi Girgin, İshak Aktaş, Mahir Dönmez, Cumali Camdalı, Mehmet Toker, Erdal Yenişen, Tahir Ersöz, Hamza Baştürk, Sami Zobooğlu, Tuncay Aşkın, Mustafa Yaman, Yasin Şengel, Cemil Çetin, Mehmet Emiştekin, Tayfun Ersöz, Kemal Met, Spor yazarı Erol Mustafa Elbi, Erdinç Özden, M. Akif Şen, Kamuran Öner, Mustafa Güner, Rıdvan Toksöz, Mustafa Aydeniz, Kamil Yıldız, Yakup Kalmuk, Orhan Biçer, Yusuf Tuğrul, Necmettin Bayraktar ile çok sayıda eski dostlar gurubu üyesi katıldı 

 378. toplantı

 Yüksek katılımlı toplantı sonunda Orhan Balcı,  377. Toplantıya ev sahipliği yapan Av. Yılmaz Güler, 27 Aralık’taki 378.toplantıya evsahipliği yapacak olan Selahattin Öztop’a listeyi teslim etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat