Özdilek

Güncel

Eski Dostların 376. kez birarada

“Eski Dostlar” grubunun 376.Geleneksel toplantısı Otel Asya’da yapıldı. Toplantıya Orhan Balcı ve Günay Gülcü ev sahipliği yaptı.

28 Ekim 2019 Saat: 10:16
Eski Dostların 376. kez birarada
Eski Dostların 376. kez birarada

Eski Dostların 376. toplantısı

 “Eski Dostlar” grubunun 376.Geleneksel toplantısı Otel Asya’da yapıldı. Toplantıya Orhan Balcı ve Günay Gülcü ev sahipliği yaptı.

Emin Saka ile Rahmetli Fikret Balcı ve Mustafa Ersoy tarafından 1966 yılında kurulan “Kocaeli ve Kocaelispor’u seven Eski Dostlar Grubunun” 376. toplantısı Otel Asya’da gerçekleşti.

MÜKEMMEL BİR AKŞAM

Dostluk, arkadaşlık ortak paydasında buluşan, farklı meslek ve siyasi düşünceye sahip olmanın zenginlik olduğu düşüncesinin hakim olduğu Eski Dostlar Grubu, dostlarla uzun yaz tatilinden sonra sezonun açılış yemeğinde buluşup kucaklaştı.

 

Gazeteci ve televizyoncu olan Orhan Balcı'nın sunuculuğunda, geceyi tertip eden komitenin tanıtımı ve katılanların kısaca kendilerini tanıtmalarıyla yemekli toplantı başladı. Söylediği şarkılarla ve çektiği fotoğraflarla Cemil Çetin gecenin yıldızıydı.

 

FIKRALAR AV. KANDEMİR’DEN

Karadeniz ve Trakya'lılara ait fıkraları lehçeleriyle anlatan Av. Raif Kandemir katılanları gülmekten kırdı geçirdi. Durmuş Ali Yalnız ve Av. Yılmaz Güler’in okudukları birbirinden güzel şiirler geceye ayrı bir renk kattı.

 

376 TOPLANTIYA YÜKSEK İLGİ

Orhan Balcı ve Günay Gülcü’nün düzenlediği toplantıya; Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel, Başkan Yardımcısı Can Ögülenç, Yetkin Saner, Metin Eke, Birol Öztürk, Selahattin Öztop, Altan Adalı, Av. Raif Kandemir, Enver Kılıç, Reha Yıldırım, Ercan Kabo, Ahsen Okyar, Nadir Birok, Turan Sarı, Rahmi Tüfekçi, Durmuş Ali Yalnız, Av. Yılmaz Güler, Ferdi Tavus, Hilmi Girgin, İshak Aktaş, Necdet Sezgenç, Mahir Dönmez, Cumali Camdalı, Mehmet Toker, Remzi Aybar, Erdal Yenişen, Tahir Ersöz, Hamza Baştürk, Sami Zobooğlu,Necati Şen, Tuncay Aşkın, Mustafa Yaman, Yasin Şengel, Cemil Çetin, Mehmet Emiştekin, Tayfun Ersöz, Kemal Met, Erdinç Özden, M. Akif Şen, Cengiz Derici, Kamuran Öner, Mustafa Güner, Mehmet Yaşar Yakar, Rıdvan Toksöz, Mustafa Aydeniz, Kamil Yıldız, Yakup Kalmuk, Necmettin Bayraktar, Orhan Biçer, Güngör Saner, Yusuf Tuğrul, Ayhan Karayel, Spor yazarı Erol Mustafa Elbi ile çok sayıda eski dostlar gurubu üyesi katıldı.

Toplantının sonunda Orhan Balcı ve Günay Gülcü Kasım ayındaki 377.toplantıya evsahipliği yapacak olan Av. Yılmaz Güler’e listeyi teslim etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat