Özdilek

Siyaset

Eryarsoy’dan iddialı söylem

AK Parti en yakın rakibine en az iki katı fark atacaktır. Diğer partilerinin oy oranına göre 9 vekil çıkarabiliriz” dedi

21 Haziran 2018 Saat: 22:50
Eryarsoy’dan iddialı söylem
Eryarsoy’dan iddialı söylem

AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy 24 Haziran seçimlerine 3 gün kala il binasında gündeme ilişkin basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda kent ve ülke gündemine yönelik değerlendirmelerde bulunan Eryarsoy seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini vurguladı.

 

“Bayram hazırlığındayız”

Eryarsoy konuşmasında, “Güçlü bir Cumhurbaşkanı ve Güçlü bir meclis için 24 Haziran’da sandığa gidiyoruz. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. AK Parti’nin ayinesi iştir. İnsanlarımızın standartlarını yükseltmek eserimizdir. Bugüne kadar yaptıklarımızı daha ileriye taşımak için 24 Haziran yeni bir milattır. Emeğin başkenti Kocaeli bugüne kadar liderimize ve AK Parti’ye verdiği destekle büyümenin lokomotifi olmuştur. Güçlü Meclis için tüm Kocaelileri AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’a tüm zamanların en yüksek desteğini vermeye davet ediyoruz. Türkiye kazandığında üzülecek kim varsa bunlar  AK Parti kazandığında üzülecek. Biz ikinci bir bayram hazırlığındayız. Kocaeli’yi destek seferberliğine davet ediyoruz. Vakit Kocaeli vaktidir. Vakit Türkiye için Sefer vaktidir” dedi.

 

“Bizim rakibimiz kendimizdir”

Muhalefet partilerinin AK Parti’de kaybetme korkusu yaşadığını belirttikleri söylenen Eryarsoy, “Bizim rakibimiz kendimizdir. 1 Kasım’da aldığımız oy bellidir. Amacımız 1 Kasım’daki oyumuzu en azından korumak, mümkünse arttırmaktır. Bizim tek tedirginliğimiz bu oy oranını yakalayamamaktır. Bizim Cumhur ittifakına en güçlü desteğin Kocaeli’den çıkacağından şüphemiz yok. Türkiye ortalamasının üzerinde oy alacağız o konuda hiçbir korkumuz yok. AK Parti en yakın rakibine en az iki katı fark atacaktır. Diğer partilerinin oy oranına göre 9 vekil çıkarabiliriz. ” yorumunda bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat