Özdilek

Kültür/Sanat

Erol Evgin’den coşkulu konser

Türk pop müziğinin efsane ismi Erol Evgin, geçtiğimiz akşam Kerki - Solfej’in düzenlediği “Erol Evgin 50. Yıl Konserleri” kapsamında İzmir Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda müzikseverlerle buluştu.

7 Ekim 2019 Saat: 08:53
Erol Evgin’den coşkulu konser
Erol Evgin’den coşkulu konser

Erol Evgin’den coşkulu konser

Türk pop müziğinin efsane ismi Erol Evgin, geçtiğimiz akşam Kerki - Solfej’in düzenlediği “Erol Evgin 50. Yıl Konserleri” kapsamında İzmir Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda müzikseverlerle buluştu.

Erol Evgin’den coşkulu konser

Unutulmaz gece

Dört neslin birlikte hep bir ağızdan şarkılar söylediği konserinde 2,5 saat sahnede kalan Sanatçı, açıkhava tiyatrosunu dolduran hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Birlik mesajı

Konserinin ilerleyen saatlerinde “Aldım Başımı Gidiyorum” şarkısını söyleyen Erol Evgin; “Aldım Başımı Gidiyorum dedim; ama alıp başımızı gitmeye hiç niyetimiz yok. Zaten gidecek başka yerimiz de yok. Bin yıldır vatanımız, memleketimiz olan bu topraklar üzerinde dostça, kardeşçe birlik ve beraberlik içinde sonsuza dek yaşamaya kararlıyız” sözleriyle verdiği birlik ve beraberlik mesajının ardından “Memleketim” şarkısını söyledi.

Evgin, konserini izleyenlerin ayakta ve büyük bir coşkuyla eşlik ettiği “İzmir Marşı” ile sonlandırdı.

Etiketler: Erol Evgin,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat