Özdilek

Güncel

Engelli dernekleri bir araya geldi

Kocaeli’nde faaliyet gösteren engelli dernekleri arasında iletişimin güçlenmesi ve bundan sonra yapılacak ortak faaliyetlerin görüşüldüğü toplantı Kocaeli Fuarı içinde bulunan Sivil Toplum Merkezinde gerçekleşti.

29 Temmuz 2018 Saat: 22:49
Engelli dernekleri bir araya geldi
Engelli dernekleri bir araya geldi

Toplantıya Kocaeli’nde faaliyet gösteren dernek yöneticileri ve temsilcileri katıldı.  Kocaeli Engelsiz Yaşam Derneği başkanı Mehmet Ata Doğan, Kocaeli Engelsiz Gençlik ve Spor Kulübü Derneği başkanı Bülent Cengizhan, Kocaeli Spastik Engelliler Derneği başkanı Nurel Ergüneş , Kocaeli Elele Yardımlaşma Derneği Başkan Vekili Mehmet Yılmaz, Kocaeli Bedensel Engelliler Derneği başkanı Nilgün Albayrak, Gölcük Engelliler Derneği başkan vekili Mevlit Önerbay , Dilovası Engelliler Derneği başkanı Abdulsamet Elden istişare için bir araya geldi.

Toplantının ev sahipliğini Kocaeli Engelsiz Yaşam Derneği başkanı Mehmet Ata Doğan tarafından gerçekleşti. Katılım sağlayan dernek temsilcilerine teşekkür ederek başlayan doğan, “ Engellilerin sorunlarının çözümüne yönelik kurulan engelli dernekleri Kocaeli’nde önemli sivil toplum örgütleri olmakla birlikte birliktelikten güç doğar sloganıyla artık bir arada hareket etmenin ve birlikte ortak çalışmalar yapmanın zamanı gelmiştir. Bizlerde bu manada bugün ilk adımı atarak bir araya geldik ve bundan sonra da hep birlikte devamını getirmek niyetindeyiz. “ dedi.

Toplantıda söz alan dernek yöneticileri de bundan sonraki faaliyetlerin ortak bir yapıda gerçekleşmesi gerektiğini, işbirliği ve birlikte çalışmanın gerekliliğini belirttiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat