Özdilek

Turizm

En Güzel Fotoğrafı Çekene, Prontotour’dan Avrupa Seyahati!

Seyahat trendlerini belirleyen marka Prontotour, sosyal medya üzerinden gerçekleşecek “Çek Bi Tatil” yarışmasıyla, tatil sırasında çektiğiniz fotoğrafları değerlendirerek Avrupa seyahati kazandırıyor.

12 Aralık 2015 Saat: 08:51
En Güzel Fotoğrafı Çekene, Prontotour’dan Avrupa Seyahati!
En Güzel Fotoğrafı Çekene, Prontotour’dan Avrupa Seyahati!

Yarışmaya katılmak için yapmanız gereken öncelikle Prontotour’un resmi Facebook ve Instagram hesaplarını beğenip, takip etmek. En sevdiğiniz seyahat fotoğraflarınızı, #prontotour ve #dünyabizimevimiz hashtagleri ile 30 Kasım - 30 Aralık tarihleri arasında sosyal medya hesaplarınızdan paylaşarak Avrupa seyahati kazanabilirsiniz. Jüri tarafından belirlenecek olan kazanan, sosyal medyada en çok beğeni alan 100 fotoğraf arasından seçilecek.

 Jüride ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut, Instagram fenomeni Mehmet Kırali (@civilking), Turizm Güncel Dergisi Yayın Yönetmeni Eda Özsoy, Fotoğraf Dergisi Yayın Yönetmeni Ömer Serkan Bakır ve Prontotour Genel Müdürü Cenk Alptekin yer alıyor.

Prontotour Genel Müdürü Cenk Alptekin konuyla ilgili olarak: “Yarışma sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Gelen fotoğrafların çoğunun yurtdışında çekilmiş olması da bizi şaşırttı. İnsanların birçoğu tatil için artık yurtdışını tercih ediyor. Farklı kültürler tanımak, başka coğrafyalar görmek isteyen bir jenerasyon var. Yarışma için bize gönderilen fotoğraflardan da bunu bir kez daha görmüş olduk. Bu yarışmayla seyahatseverleri başarılı fotoğraflar çekmeye teşvik ediyoruz. Önemli isimlerin yer aldığı jüriyle de birinci olan fotoğrafı seçiyoruz. Bu da fotoğrafı çeken için hem güzel bir anı, hem de bir kıvanç kaynağı oluyor. Birinci olan fotoğrafın sahibi Prontotour’dan Avrupa seyahati kazanıyor.” dedi.       

Farklı coğrafyalar keşfetmek isteyenlerin tercihi Prontotour, unutulmaz anılarla döneceğiniz alternatif seyahat önerileri sunuyor.

Ayrıntılı Bilgi:www.prontotour.com

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat