Özdilek

Turizm

EMITT Turizm Fuarı, 26 - 29 Ocak'ta açılıyor

Turizm sektörünün uluslararası buluşma noktası EMITT Turizm Fuarı, 26 - 29 Ocak 2017’de Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek

21 Ocak 2017 Saat: 22:29
EMITT Turizm Fuarı, 26 - 29 Ocakta açılıyor
EMITT Turizm Fuarı, 26 - 29 Ocak'ta açılıyor

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı – EMITT; 21. yılında erken rezervasyon indirimleri, tatil çekilişleri, Türkiye’nin de dâhil olduğu 80 ülkenin tatil destinasyonları tanıtımları ile seyahat tutkunları için buluşma noktası olacak.

 

Dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan EMITT; 26 – 29 Ocak 2017 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde turizm sektörünü aynı platformda bir araya getirecek. Fuar kapsamında düzenlenecek panellerde “Turizmde Yeni Hedefler ve Stratejiler” ve “Özgünlükleriyle Markalaşan Şehirler” başlıkları ele alınacak. EMITT süresince Türkiye’nin ve Dünya’nın dört bir yanından çeşitli sahne gösterileri ve stant etkinlikleri de gerçekleştirilecek. Fuar; ilk iki gün turizm profesyonellerini, üçüncü ve dördüncü gün ise tatilcileri ağırlayacak.

 

Türkiye’nin lider sektörlerinde lider fuarlar düzenleyen ITE Turkey bünyesinde yer alan                      EUF – E Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı – EMITT; 26 – 29 Ocak 2017 tarihleri arasında, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 70.000 m²’lik 12 salonda gerçekleşecek. 21’inci kez turizm sektörünün buluşma adresi olmaya hazırlanan EMITT, 80 ülkeden 5.000 firma ve markayı bir araya getirecek.

 

 

Uluslararası alanda, yeni satın alma, iş geliştirme, yeni iş ve işbirliği fırsatları sunacak olan EMITT’te katılımcılar, fuar kapsamında yapacakları anlaşmalarla, iş hacimlerini arttırma olanağı bulacaklar. Fuarda; ülke pavilyonları, Türkiye’nin tatil destinasyonları, yaz turizmi kış turizmi ve outdoor turizmi destinasyonları, oteller ve turizm merkezleri, tur operatörleri, acenteler katılımcı olarak yer alacak.

 

EMITT ziyaretçileri ise fuarda seçtikleri tatil destinasyonlarını inceleyebilecek ve bütçelerine uygun olan tatil seçeneklerine karar verebilecek. 28 - 29 Ocak tarihlerinde ziyaretçilere açık olan EMITT’te seyahat severlerin bütçelerine uygun tatil rotaları cazip fiyatlar ve “Erken rezervasyon” kampanyaları ile sunulacak.

 

Turizm sektörünün lider isimleri EMITT’te!

Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından turizm profesyonellerini, turizm belde ve kuruluşlarını, ziyaretçilerle buluşturan EMITT, bu yıl da turizm sektöründe bilgi akışı sağlayacak panellere ev sahipliği yapacak. Fuar kapsamında düzenlenecek ilk panel “Turizmde Yeni Hedefler ve Stratejiler” başlığıyla 26 Ocak Perşembe günü saat 14.30’da gerçekleşecek. TÜRSAB Yurtdışı Temsilcisi Hüseyin Baraner’in moderatörlüğünde düzenlenecek panelde; Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü (UNWTO) Genel Sekreteri Taleb Rifai, HOTREC Başkanı Susanne Kraus Winkler ve DRV Başkanı Norbert Fiebig konuşmacı olarak yer alacak.

 

“Kent, Kültür ve Yaşam: Mardin” konulu panel ise yine fuarın birinci günü saat 14.30’da gerçekleşecek. T.C Dicle Kalkınma Ajansı ev sahipliğinde düzenlenen panelde konuşmacı olarak Mardin Valisi Mustafa Yaman, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Ahmet Ağırakça, MARSEV Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Nehrozoğlu ve DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ  bulunacak.

 

Fuarın ikinci gününde ise “Özgünlükleriyle Markalaşan Şehirler” paneli saat 14.30’da Atılım Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. İbrahim Birkan’nın moderatörlüğünde gerçekleşecek. Panelin konuşmacıları arasında Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer yer alacak.

 

Yurtdışı Alım Heyeti Programı 55 ülkeden alım heyetlerini ağırlayacak!

EMITT Turizm Fuarı’nda her yıl olduğu gibi bu yıl da Yurtdışı Alım Heyeti Programı düzenlenecek. TravelShop Turkey işbirliğiyle gerçekleştirilecek program kapsamında 55 ülke başvuruda bulundu. Programa başvuran ülkeler arasında; Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Filipinler, Güney Afrika, Hindistan, İspanya,  İtalya,  Kuveyt,  Makedonya, Portekiz, Rusya Federasyonu, Suudi Arabistan, Tayland, Ürdün ve Yunanistan yer alıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat