Özdilek

Siyaset

EMEP Gebze'de sendikalarla görüştü

Emek Partisi Gebze'de sendikalarla görüşme gerçekleştirdi.

4 Ekim 2018 Saat: 09:15
EMEP Gebzede sendikalarla görüştü
EMEP Gebze'de sendikalarla görüştü
Emek Partisi (EMEP) krizin faturasının emekçilere yıkılmasına karşı mücadele ihtiyacını görüşmek üzere Gebze'de Petrol-İş, Birleşik Metal-İş ve Çelik-İş'i ziyaret etti. Görüşmelerde EMEP İl Başkanı Arzu Erkan, Gebze İlçe Başkanı Hasan Atik ve ilçe yöneticileri Muhammet Uludağ ile Özgen Özdemir'den oluşan heyet, ekonomik krize karşı emek ve meslek örgütleri ile demokrasi güçlerinin birlikte ve ortak mücadelesinin önemi vurguladı.
Gebze sendikalar birliği ekonomi gündemli toplanacak  
Ziyarette genel siyasal ve ekonomik gelişmeler değerlendirilirken faturasının emekçilere çıkartılmaya çalışılan ekonomik krize karşı emek ve meslek örgütleri ile demokrasi güçlerinin birlikte ve ortak mücadelesinin önemine vurgu yapıldı. Türk-İş'e bağlı Petrol-İş Gebze Şube Başkanı Süleyman Akyüz, DİSK'e bağlı Birleşik Metal-İş Gebze Şube Başkanı Necmettin Aydın ve Hak-İş'e bağlı Çelik-İş Şube Başkanı Şerafettin Koç ile görüşmelerde bulunan heyet, Gebze Sendikalar Birliği'nin oynayacağı role vurgu yaptı. Ziyarette üç sendika da Gebze Sendikalar Birliği'nin yarın ekonomik kriz gündemli toplanacağını, buna karşı nasıl mücadele geliştireceğinin tartışılacağını ifade etti.
Etiketler: Arzu Erkan,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat