Özdilek

Spor

Elaziz hazırlıkları başladı

Geçen hafta sahasında zorlu rakibi Çorum Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Kocaelispor, bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Elaziz Belediyespor hazırlıklarına hafi tempolu bir antreman ile başladı

22 Mart 2018 Saat: 14:35
Elaziz hazırlıkları başladı
Elaziz hazırlıkları başladı

Payasspor deplasmanında galibiyet serisine bozan ve rakibine 1-0 mağlup olan Kocaelispor, hafta sonunda yine play-off grubuna kalma mücadelesine ortak olmak isteyen Çorum Belediyespor karşısında aradığı galibiyeti bulamadı. Rakibiyle 1-1 berabere kalan yeşil siyahlılar bu hafta sonunda yine ciddi bir mücadeleye çıkacak. 27 maçta 41 puan toparlayan Elaziz Belediyespor karşısında mutlak üç puan arayacak olan yeşil siyahlılar bu maçın hazırlıklarına hafif bir tempolu çalışma ile başladı. İlk antrenmana özel izinli olan Sinan Pektemek katılmadı.

 

Bir saat çalıştılar

Lig’de galibiyet serisine iki hafta ara veren temsilcimiz Kocaelispor, önceki gün 17 Ağustos Stadında haftanın ilk antrenmanını yaptı. Teknik patron Galip Gündoğdu nezaretinde yapılan çalışmalar bir saat sürdü. Günün ilk çalışmalarına bir grup futbolcu ayak tenisi ile başladı. Ardından denge çalışmaları, kordinasyon, Yan top calışmaları Kuvvete dayalı çabukluk çalışmaları ile hazırlıklarını sürdürdü. Sinan Pektemek’in dışında çalışmalara tüm futbolcular katıldı. Antrenmanın son kısmında ise yarım saha çift kale mücadelesinde yeşil siyahlı futbolcuları ortaya koyduğu futbol nefesleri kesti.

 

Elaziz programı netleşti

Cuma gününe kadar 17 Ağustos Stadı’nda deplasmanda oynayacağı Elaziz Belediyespor maçının hazırlıklarını ara vermeden sürdürecek olan Kocaelispor, bugün ve yarın teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar ile hazırlıklarını sürdürecek. Üç gün boyunca saat 11.30’da yapacağı antrenmanların ardından Cumartesi günü saat 11.20’de Sabiha Gökçen Havaalanında Elazığ’a geçecek . Aynı gün saat 16.20’de yapacağı ter idmanın ardından Elazığ Ramada Otel’de kampa girecek. Pazar günü oynanacak olan maçın ardından 21.25 Uçağı ile Elazığ’dan Sabiha Gökçen’e geçecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat