Özdilek

Turizm

Ekoköy Ketenciler Sağlıklı Yaşam Köyü İlgi Bekliyor…

Büyük umutlarla hayata geçirilen ekoköy projesi can çekişiyor. Projeyi ve bu gün ki durumunu inceleyen yazarımız ,Veysel Kavrayan sizller için yazıyor.

5 Şubat 2016 Saat: 10:54
Ekoköy Ketenciler Sağlıklı Yaşam Köyü İlgi Bekliyor…
Ekoköy Ketenciler Sağlıklı Yaşam Köyü İlgi Bekliyor…

Bir süre önce, Kocaelihaberci.com, Net haber ajansı, Ekolojik Yaşam ve Çevre Gazetesi ailesi olarak ziyarette bulunduğumuz,  Eko Köy Ketenciler Kalkınma ve Dayanışma Derneği, bölgede daha önce yapılmayan yoğun katılımlı kurumlarla, kırsal, çevresel, turizm içerikli kalkınma ve kadın emeğinin üretime katılması gibi konulardaki Eko Köy projesiyle, bölgede güzel bir ivme kazandıklarını, ancak proje bitti, ilgi gitti sözleriyle tatlı serzenişte bulundular. Bugünlerde Ketenciler ve başarılan güzellikleri haftalık köşemde yayınlayacağım. Değerli okuyucularıma bildirmek isterim. İçinizi ısıtacak ve gitmek isteyeceğiniz bir yer olacak diye düşünüyorum. Bu çaba ve emeğin ne kadar ilgiye ihtiyaç olduğunu.! bölgenin yükselen değerlerin sahip çıkılması gerektiğini ,siz değerli okuyucularımızla paylaşmayı istiyoruz.

 

                                                                                         Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat