Özdilek

Spor

Efe Tur ile anlaşma yapıldı

Kocaelispor Kulübü ile Efe Tur, forma göğüs reklamının yanı sıra gelecek sezondan itibaren farklı mecralarda da iş birliği konusunda anlaşma sağladı

2 Mart 2018 Saat: 17:25
Efe Tur ile anlaşma yapıldı
Efe Tur ile anlaşma yapıldı

Kocaelispor, ilimizin köklü ulaşım firması Efe Tur ile dün forma göğüs sponsorluğu konusunda anlaşma sağladı. Imperial Park Otel’de gerçekleştirilen lansmana Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz, Stadyum Tesisler ve Organizasyonlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Özon, Efe Tur Kocaeli Bölge Müdürü Mehmet Durgun, Efe Tur Eğitim Müdürü Alp Gümüşay, Efe Tur Halkla İlişkiler Müdürü Elif Çınar ve yönetim kurulu üyeleri Serap Bıçak ile Kadir Alper Birant katıldı.

Güzel günlere ulaşacağız

Basın mensuplarıyla yapılan kahvaltının ardından ilk sözü alan Efe Tur Genel Müdürü Kadir Alper Birant, “Öncelikle Afrin’de yaşanan olaylardan dolayı ülkemize başsağlığı diliyorum. İlimizin parlayan yıldızı olarak öne çıkan Kocaelispor ve Efe Tur, olması gerektiği gibi artık güçlerini birleştirmiştir. İlk aşama olarak forma ve göğüs sponsorluğu ile başladık. İlerleyen dönemlerde de farklı projelerle Kocaelispor ve Efe Tur markalarını çok daha güzel günlere ulaşmak istiyoruz” dedi.

 Büyük bir markayız

Birant’ın ardından söz alan ve yapılan anlaşmanın detayını basın mensuplarıyla paylaşan Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz, “Bugün Kocaelispor için önemli bir gün. Her zaman söylerim, Mehmet Sadık Efe bu şehirde benim için idol bir isimdi. Onun kurucularından olduğu Efe Tur ile yeni bir yol arkadaşlığına başlıyoruz. İlk günden beridir bu şehrin en büyük markası olduğumuzu söyledik. Yüz binlerce insanın hayatında yer almış bir kulüp geçmişimiz var. Efe Tur gibi bir markanın bizimle birlikte yol alacak olması bizi mutlu etti.

Kazan kazan modelini uygulayacağız

Yeni stadımızda gerek reklam gerek loca olmak üzere ‘kazan kazan’ projesi ile yola devam edeceğiz. Biz beraber kazanacağımız bir model oluşturmak istiyoruz. Şu an için sezonun geri kalan 10 maçı için forma ve göğüs sponsorluğumuz resmiyet kazandı. Ancak Efe Tur ile gelecek sezondan itibaren yeni stadyumunda faaliyete geçmesiyle beraber uzun yıllar birlikte olacağımız işlere imza atacağız. Her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Forma ve atkı takdim edildi

Efe Tur’un kurucusu Halit Bıçak’ın kızı olan yönetim kurulu üyesi Serap Bıçak, gerçekleştirilen anlaşma sonrası Kocaelispor gibi bir marka ile birlikte hareket edecek olmanın büyük mutluluk verdiğini belirterek, “Kocaeli’nin çok kıymetli iki devinin el ele vermesinden ötürü çok mutluyuz. Bu ortaklığa öncülük eden Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz’a teşekkür ediyorum. Her iki kurum içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Başkan Bahri Yavuz ve Volkan Özon’un, Efe Tur kurmaylarına Kocaelispor forması ve atkısı hediye etmesinin ardından toplantıyı sona erdi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat