Özdilek

Güncel

Edis’ten kurtuluş konseri

Karamürsel’in düşman İşgalinden kurtuluşunun 97. Yıl Dönümü etkinlikleri çerçevesinde Karamürsel Belediyesi tarafından düzenlenen Halk Konseri EDİS ile taçlandırıldı.

5 Temmuz 2018 Saat: 07:04
Edis’ten kurtuluş konseri
Edis’ten kurtuluş konseri

4 Temmuz’da düzenlenen etkinlerin son gününde sahne alan Ünlü sanatçı EDİS muhteşem performansı ile Karamürsel Halkına unutulmaz anlar yaşatarak gönüllerde taht kurmayı başardı.

Karamürsel Belediyesi tarafından düzenlenen 4 Temmuz kurtuluş Etkinlikleri kapsamında Yurt Dışı ve Yurt içi yöresel Halk oyunları gösterileri sergilendi. Ardından Konser Performansı ile Karamürselli vatandaşları eğlencenin doruklarını yaşatan ünlü Şarkıcı EDİS, Popüler şarkılarının yanı sıra dansları ile de Karamürsel Halkının coşturdu. 4 Temmuz Karamürsel Kurtuluş Etkinliklerinin 97. Yılında verdiği unutulmaz konser ve Karamürsel halkıyla bu güzel geceyi yaşamasına vesile olduğu için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür etti. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ünlü Şarkıcı EDİS’e Karamürselli vatandaşların coşkusuna ortak olan ve sergilemiş olduğu performanstan ötürü teşekkür ederek başladığı konuşmasında; ‘’ Bizlerin bu gün burada coşku ile kutladığımız kurtuluş günümüzü yaşamamızı sağlayan başta Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.’’ Dedi. Ardından Karamürsel’e ziyarette bulunan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık konuşmasında, Vatanını ve Milletini geçmişte müdafa eden, şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnet ile andığını belirterek, her yıl olduğu gibi bu yılda muhteşem programlar düzenleyen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı tebrik etti. Konuşmaların ardından Karamürsel Sepeti ve Karamürsel Kadırgasından oluşan Tabloyu ünlü şarkıcı EDİS’e takdim eden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, tüm Karamürsel halkının Kurtuluş gününü kutladı. Konser sonrasında Karamürsel Belediyesi tarafından kutlanan 4 Temmuz Kurtuluş Şenliklerinin olmazsa olmazı olarak adlandırılan Havai Fişek gösterileri ile sahneden ayrılan EDİS, tüm Karamürsel halkının kurtuluş bayramını kutladı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat