Özdilek

Siyaset

Duyar: MHP Gereğini yapmalı

MHP’li Adem Emre Aygün’ün sosyal medya hesabında BBP Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu hakkında yaptığı paylaşımlara tepki gösteren Serhat Duyar, MHP’nin derhal gereğini yapması gerektiğini dile getirdi .

27 Mart 2018 Saat: 21:30
Duyar: MHP Gereğini yapmalı
Duyar: MHP Gereğini yapmalı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, MHP’li Adem Emre Aygün’ün sosyal medya hesabında BBP Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu hakkında yaptığı paylaşımlara tepki gösterdi. Serhat Duyar, “Saygın bir partinin Darıca ilçe başkanının dava adamlığı tartışılmayacak şehit genel başkanım Muhsin Yazıcıoğlu hakkında sarf ettiği sözler vahim ve üzücüdür. Derhal sözünü geri almalı, özür dilemelidir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin tabanının ve yönetiminin de kabul etmesinin mümkün olmadığı böyle bir açıklama talihsizliktir. MHP kurumsal yapısının bu sözler karşısında duyarsız kalmayacağını ve gereğinin yapılacağına inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

Etiketler: Serhat Duyar,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat