Özdilek

Eğitim

Durakta Matematik Öğrenecekler

Öğrenciler proje kapsamında minibüs duraklarında karikatürlü ve resimli görsel afişler aracılığı ile eğlenerek matematik öğrenecekler.

4 Kasım 2019 Saat: 15:16
Durakta Matematik Öğrenecekler
Durakta Matematik Öğrenecekler

Durakta Matematik Öğrenecekler

Öğrenciler proje kapsamında minibüs duraklarında karikatürlü ve resimli görsel afişler aracılığı ile eğlenerek matematik öğrenecekler. Projenin tanıtımı Amiral Sağlam Caddesi, Ziraat Bankası önündeki durakta 7 Kasım’da yapılacak.

Gölcük Belediyesi ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteğiyle, Donanma İlkokulu tarafından “Durakta Matematik” eTwinning projesi Gölcük’te hayata geçiyor. Ülke genelinde uygulanan projeyle; öğrencilerin matematiğe karşı korkularını yenerek, ön yargıları yıkıp, matematiği sevdirmek hedefleniyor.

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NİN DESTEĞİYLE

İlçemizde  “Durakta Matematik” projesi uygulaması Gölcük Belediyesi’nin desteği ile birlikte Donanma İlkokulu tarafından gerçekleştirilecek. 10 merkezi minibüs durağında öğrencilerin kolayca ve eğlenerek matematik işlemlerini öğrenmesi için karikatürlü ve resimli görsel afişler asılacak. Afişler uzun bir süre duraklarda kalarak birçok öğrenciye ulaşması sağlanacak.

AÇILIŞ PROGRAMI 7 KASIM PERŞEMBE GÜNÜ

Ayrıca 7 Kasım Perşembe günü Amiral Sağlam Caddesi, Ziraat Bankası önündeki minibüs durağında; Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve ilçe protokolünün katılacağı açılış programıyla proje kamuoyuna tanıtılacak. Projenin büyük ilgi görmesi ve ilçe genelinde ses getirmesi bekleniyor. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat