Özdilek

Çevre

Dümbüldek Mesire Alanı Festivalle Açılıyor

Kocaeli Büyükşehir ve Derince belediyelerinin ortak çalışmalarıyla yeni düzenlemeler yapılan Dümbüldek Pınarı Mesire Alanı’nın açılışı 13 Mayıs Pazar günü yapılacak.

9 Mayıs 2018 Saat: 15:43
Dümbüldek Mesire Alanı Festivalle Açılıyor
Dümbüldek Mesire Alanı Festivalle Açılıyor

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un ilçeye kazandırılması noktasında büyük önem verdiği Dümbüldek Suyu, bölgede yapılan çalışmalarla yenilendi ve modernize edildi. Enerji hattı çekilen, aydınlatma çalışmaları yapılan Dümbüldek Suyu mevkiinde mesire alanı düzenlemeleri tamamlandı. Karagöllü Mahallesi’nde yer alan ve böbrek taşlarından tansiyon rahatsızlığına kadar birçok hastalığa ilaç olan Dümbüldek Suyu’nun bulunduğu alanda festival heyecanı yaşanıyor. 13 Mayıs Pazar günü saat 14.30’da gerçekleştirilecek olan 6. Dümbüldek Suyu Festivali ile mesire alanının açılışı da yapılmış olacak. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un da katılacağı programa bölge sakinlerinin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

 

PROGRAM AKIŞI:

12:00-13:00 Açılış/Kuranı Kerim

13:00-14:00 İkram ve Namaz

14:00-14:30 Konser/Mehteran Gösterisi

14:30-15:00 Protokol konuşmaları

15:00-17:00 Ezgiler/Yerel Sanatçılar

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat