Özdilek

Spor

Duayen Yunus Bekircan SEDAŞ’tan Emekli Oluyor

Elektrik Dağıtım Sektörünün duayeni SEDAŞ’ın daha önce Genel Müdürlük görevini de yapmış olan Kamu İlişkileri Koordinatörü Yunus Bekircan 29 Aralık 2017 tarihinden itibaren SEDAŞ’tan emekli olarak ayrılıyor.

19 Aralık 2017 Saat: 08:58
Duayen Yunus Bekircan SEDAŞ’tan Emekli Oluyor
Duayen Yunus Bekircan SEDAŞ’tan Emekli Oluyor

Bir yıl önce Dağıtım Direktörlüğü görevini Dr. Ersan Şentürk’e bırakan ve bir yıldır Kamu ilişkileri Koordinatörü olarak görev yapan Yunus Bekircan’a SEDAŞ yönetimi özel bir akşam yemeğinde SEDAŞ’ta geçen hizmetleri ve başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür etti ve plaket verdi.

SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven, plaket töreninde “Elektrik dağıtım sektörünün tanınan  sevilen, sayılan, dürüst çalışkan, disiplinli, vizyon sahibi, katkılarıyla büyük değerler yaratan, hem  gönül adamı ve bir yönetici olarak birçok kişinin meslekte yetişmesine vesile olan ve sektörde uzun yıllar emek veren  SEDAŞ’ın eski Genel Müdürü, Dağıtım Direktörü  ve şu anki Kamu ilişkileri Koordinatörü Sayın Yunus Bekircan’a, emeklilik günlerinde ailesi ile sağlıklı mutlu günler diliyorum. Kendisini hiçbir zaman unutmayacağız.” dedi. Yunus Bekircan’a teşekkür plaketini İcra Başkan Yardımcısı Petr Zachoval verdi ve kendisine başarılı yönetimi ve SEDAŞ’a katkıları nedeniyle teşekkür ederken, emeklilik hayatında sağlıklı mutlu günler diledi.

Yunus Bekircan’da SEDAŞ’tan unutamayacağı çok güzel anılarla ayrıldığını belirterek, “SEDAŞ’ta göreve başladığım 2006 yılından sonra çok güzel işlere imza attık. Özellikle özelleşme sonrası OSOS, SCADA, GİS, SAP, WFM projelerini hep birlikte gerçekleştirdik. Müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesinin arttırılması amacıyla bu çalışmalar için işbirliği yaptığım SEDAŞ yönetici ve çalışanlarına, tüm mesai arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarınızı azimle ve hiç hız kesmeden sürdüreceğinize inancım tamdır. Elektrik dağıtım işinde Ülkenize ve milletinize hizmet ettiğinizi de hiçbir zaman unutmayınız. 47 yıl 8 ay süren iş hayatımdan SEDAŞ’tan emekli olarak çok güzel anılarla ayrılıyorum. Hepinize ailelerinizle sağlık mutluluk dolu güzel günler ve iş hayatınızda nice başarılı yıllar diliyor, tüm arkadaşlarıma sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.”dedi. SEDAŞ yöneticilerine ayrı ayrı teşekkür eden Yunus Bekircan, yemek programı sonunda kendileri ile ayrı ayrı vedalaştı.  

Yunus Bekircan Nerelerde Hangi Görevlerde Bulundu?

TEK, TEDAŞ, Boğaziçi EDAŞ ve Sakarya EDAŞ gibi kurumlarda 1975 yılında elektrik Mühendisliği ile başlayıp 1981 yılında Van İlinde 23.Bölge Müdürü,  1982 yılında Vangölü Elektrik Müessese Müdürü,  1988 yılında 1992’ye kadar Trabzon da Doğu Karadeniz Müessese Müdürü,  1992 yılında Ankara’da TEK Teftiş Kurulu Başmüfettişi, 1996-1999 yılları arasında TEDAŞ Proje Tesis Dairesi Başkanı, 2000 yılında TEDAŞ Teftiş Kurulu Başmüfettişi, 2002-2006 yıllarında ise Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş Genel Müdürlüğü görevinde çalıştı. 2006 yılında da Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne atandı.  2009 yılında SEDAŞ’ın özelleştirilmesi sonrası da 2011 yılına kadar, SEDAŞ’ın Genel Müdürlüğü görevini yürüttü. 2010-2012 yıllarında SEDAŞ Satış Direktörü,  2012-2016 yılları arasında SEDAŞ Dağıtım Direktörü olarak görev yaptı. 2017 yılında SEDAŞ Kamu İlişkileri Koordinatörü görevine atanan Yunus Bekircan 2017 Aralık ayı sonunda emekli olarak SEDAŞ’tan sektöre veda edecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat